2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین کردین؛ راضی هستین؟ مراقبت های بعدش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25617 بازدید | 136 پست
ببین عزیزم به دکتر ودستم میره من دوبار با بیحسی سزارین شدم واصلا سردرد وگردن درد نگرفتم دردشم فقط شب اوله از فرداش که از تخت پایین.اومدی دردها باششیاف قابل تحمله من روز دوم همه کارهای دخترمو خودم میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبارسزشدم ولی نمیدونم طبیعی چجوریه که بگم کدوم بهتره فقط بعدعمل تاچندماهی سنگین بلندنکن که بخیه هاکامل جوش بخوره
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
من سزارین شدم به انتخاب خودم عملم عالی بود خیلی راضی بودم تازه موقع زایمان کیستم رو هم تخلیه کردم با این حال خیلی خوب بود از روز سوم خودم همه کارامو میکردم الانم هیچ مشکلی ندارم بچم دوسالشه.
خدایا شکرت.....
به نظر من با پزشکت مسورت کنی بهتره الان سزارینیها و طبیعیها میان و هرکدوم از دیدگاه خودشون نظر میدن نظر شخصی خودم: از سزارینم راضی بودم و چون تجربه طبیعی ندارم نمیتونم مقایسه کنم دو بار هم سزارین شدم سردرد نداشتم کمردرد هم از قبل داشتم فکر نمیکنم ربطی به عمل داشت دو سه روز سخت بود البته قابل تحمل ولی بعد از یه هفته تقریبا خوب بودم
سلام منم 40روزه سز شدم راضیم فقط شکمم یه ذره افتاده شده که امیدورام جمع وجور شه. روی هم رفته خوبه .. من 4.5روز بعدش سرپا شدم کارامو خودم میکردم . بعد از 9روزم خودم تنها اومدم خونه خودم .
یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.
مامان های مهربون مرسی از جواب هاتون
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)