2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین کردین؛ راضی هستین؟ مراقبت های بعدش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25617 بازدید | 136 پست
من هم درد طبیعی کشیدم و هم سزارین شدم و به نظرم سزارین خیلی بهتر بود و از روز دوم هم راه میرفتم و دیگه درد نداشتم و بازم سزارین می کنم
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولیم طبیعی بود دومیم ناخواسته و اجبارا سزارین اگه بچه سومی در کار بود صد در صددددد طبیعی میاوردم سزارین راحته ولی طبیعی یه چیز دیگه س، از همه لحاظ مخصوصا قسمت تولد،بچه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بیحسی هم بهتره نخ کشیدنی هم بهتره اسکار کمتری داره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من بی حسی از کمر بودم و بعدش نه سردرد و نه کمردرد, تا دوازده ساعت بهد از عمل زیاد گردن و سرتونو تکون ندید و بالشت هم نذارید بعدش قهوه و چای زیاد برای کاهش سردرد خیلی خوبه اینو دکترم گفت
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.