2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

256 بازدید | 17 پست

من خودم خیلی دوسش دارمو استوریهاشو نگاه میکنم ولی بنظرتون میکاپ هاش خیلی مبتدی و تکراری نیسن ؟بنظرم دنیز بیوتی یا شل بیوتی یا خیلیای دیگشون ...بنظرتون خوشکلتر ارایش نمیکنن ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا فقط فالوور دارن بنظر من خیلی ادمای توانمندی نیستن توانایی دارنا ولی هستن کسایی که بیشتر از ایشو ...

امشب یه ارایش گذاشته اصن سایش چیز خاصی نیس بنظرم .من خودم همیشه برای بیرون یه همچین ارایشی تازه قشنگتر انجام میدم .من خودم اموزشکاه ارایشکزی رفتم اونجا یه دختری بود واقعا کارش عالی بود 

ایشون خیلی جاها به فالوورهاشوت دروغ گفتن

مثل رتبه ای که مجله فوربز بهش داد! مجله اصلی اصلا همچین انتخابی نکرده و ایشون توسط نسخه فرانسوی این مجله انتخاب شدن که اصلا و ابدا اعتبار و ارزش مجله اصلی رو نداره اما خودش رو منتخب مجله اصلی جا زد و به ریش فالوورهای ساده‌اش خندید

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
وای واقعا؟ نمیدونسسسسم

هر چیزی رو که این بلاگرها ادعا میکنن باور نکنید

گول ظاهر کول و روشن فکرشون رو نخورید

خودتون برید تو سایت مجله سرچ کنید

خیلی ها اینجوری با دروغ و دغل از هیچی به همه چی رسیدن و شاخ شدن! نمونه‌ی بسیار حرفه‌ای و رانتیش هم اقازاده معروف و خانمش هستن (پیکاسو و شبنم شاهرخی)

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧