2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 43 پست
چرا شک داری که بیاره؟

مثلا کنکور امسال به نظرت کسی که کنکور امسال پزشکی بیاره سطح علمیش با کسی که سال۹۸پزشکی اورده برابره منظورم دانشگاهای برتر هست کلی فرق کرده الگوی کنکور سخت شده سال بعد بدتره البته امیدوارم اسی به هر چی میخواد برسه چون قدرت خدا بالاتر از همه  است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اوردنش کار هرکس نیس و خب تو این راه خیلی  باید درس بخونه  کم هستن ادمایی که کشش این ه ...

آره واقعا سخته ولی نشد ندارع احتمالش نزدیک به صفر هست ولی صفر مطلق نیست 

چون اوردنش کار هرکس نیس و خب تو این راه خیلییییی باید درس بخونه  کم هستن ادمایی که کشش ای ...

هیچ چیزی از کسی بعید نیست اگه سختی بکشن ایشون از یه چیزایی بگذرن میتونن بیارن 

غیرممکنو میتونیم ممکن کنیم بهذخودمون بستگی داره 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
هیچ چیزی از کسی بعید نیست اگه سختی بکشن ایشون از یه چیزایی بگذرن میتونن بیارن  غیرممکنو میتونی ...

خداشاهده منم نگفتم غیر ممکنه یا نمیتونه 😅

گفتم شک دارم دلیل شکمم توضیح دادم

خداشاهده منم نگفتم غیر ممکنه یا نمیتونه 😅 گفتم شک دارم دلیل شکمم توضیح دادم

منم گفتم شک کردنت بی مورد نیست چون خودمم خیلی شک دارم برای همین هم نمی‌دونم ارزش ریسک کردن رو داره یا نه ؛ 

مثلا کنکور امسال به نظرت کسی که کنکور امسال پزشکی بیاره سطح علمیش با کسی که سال۹۸پزشکی اورده برابره ...

خب درسته دوست عزیز 

سخت بوده برای همه سخت بوده کنکور ۹۸ اسون بود خیلی که طرف با درصد ۹۰ زاهدان اورده 

الان ک سخت شده دلیلی نداره که بگیم نمیتونه بیاره 

اسی هم باید خودشو با این شرایط وفق بدع اگه هدفش بزرگه

منم گفتم شک کردنت بی مورد نیست چون خودمم خیلی شک دارم برای همین هم نمی‌دونم ارزش ریسک کردن رو داره ی ...

ببین از ۶۰۰ هزار نفر کنکور تو ببین همین ۳ تا رشته تاپ چقد دانشجو میگیره شرایطو بسنج خودتو نگاه کن 

ایا واقعا میتونی یا نه 

منم گفتم شک کردنت بی مورد نیست چون خودمم خیلی شک دارم برای همین هم نمی‌دونم ارزش ریسک کردن رو داره ی ...

خب شما خودتو قطعن میشناسی 

اگه تحمل سختی داری اگه حاضری از خیلی چیزابگذری استارتشو بزن

این یعنی چی ؟!

با شما نبودم عزیزمم😊😊

برای انسان جز آنچه که خود تلاش کرده سودی نیست این آیه قرآنه....همه تلاشتو بکن..بجنگ ..مطمئن باش اگه کنکور سخت بشه به نفعه همه هست....دلیلش طولانی ولی عقلانیه

اینو کسی داره بهت میگه که خودش تو کنکور به هدفش رسیده

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵
خب درسته دوست عزیز  سخت بوده برای همه سخت بوده کنکور ۹۸ اسون بود خیلی که طرف با درصد ۹۰ زاهدان ...

آخه من روزی نهایت ۸ تا ۹ ساعت بیشتر نمیتونم درس بخونم و تازه هنوز میخام شروع کنم امکانش هست ؟!؟