2777
2789
عنوان

درس خوندن

682 بازدید | 43 پست

بچها بنظرتون درس خوندن ارزش سختی کشیدن رو داره ؟! یعنی اگه کلی سختی بکشی و بر فرض هم یه رشته تاپ و دانشگاه تاپ ( رشته های علوم تجربی )  قبول بشی با این وضع اشباع بودن اکثر کارها میشه به شغل و درآمد خوب در آینده موفق بود یا بهتره آدم بچسبه از الان به کار شرکتی و شغل آزاد ؟!؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا به موضوع بعد از کنکور ورود نکن چون تا خود کنکور با هر میزان درس خوندنی نمیدونی چی قبول میشی مثل کنکور امسال که همه رو غافلگیر کرد    در ضمن کار برای همه رشنه ها هست اما مشکلش به کمی اون کاره و در ایران که جهان سومی و عقب ماندگی فرهنگی داره متاسفانه رشته های پولساز تجربی هستن ولی در تمام کشورایی که پیشرقته هستن رشته های مهندسی بالاترین رشته ها و رشتهای پایه به عنوان مادر رشته های تجربی شناخته میشن کلا همه برعکسیم

اگه برمیگشتم تو مدرسه خودمو اذیت نمیکردم و نمیکشتم چون من خیلی به خودم سختی دادم همیشه استرس داشتم در حدی که معمولی باشه تلاش میکردم و حتما حتما حتما در کنارش یه هنری کاری که دوس دارمی کار فنی ای چیزی یاد میگرفتم و زبان آیلتس میگرفتم

اما پیش دانشگاهی بیشتر به خودم زحمت میدادم تا دانشگاه خوب و رشته ی خوب قبول شم حداقل لیسانس داشته باشم

الان من دانشجوام راضیم خداروشکر ولی نه ساز بلدم نه مدرک به درد بخوری نه کار خاصی ازین یه کوچولو ناراحتم

باید بیشتر لذت میبردم

رشته های علوم پزشکی حالا حالا ها هستن .بخون .سر کار نرفتی بعدا به فکر شغل ازاد باش 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)