goligoon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2861 عنوان عجب غلطی کردم 134 بازدید | 2 پست یه پیتزا و نوشابه به یاد قدیما خوردم آخه تازه ویارم بهتر شده بعد دوماه از دماغم در اومد رفلاکس دارم😂دل دردم شدم اصن یه جوریه حالم من غلط بکنم دیگه چیزی بخورم مثه اینکه تا بعد بارداری محرومم از چیزای خوشمزه😭حتی دوماه یه بارم هضم نمیکنممممم وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی❤️❤️الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎 1399/06/22 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khandonak عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 خب نخور دختر ابجی منم مثه توعه.خوردنی میبینه مخصوصا لواشک و پیتزا نمیتونه خودشو کنترل کنه. آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
goligoon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2861 خب نخور دختر ابجی منم مثه توعه.خوردنی میبینه مخصوصا لواشک و پیتزا نمیتونه خودشو کنترل کنه. دیگه نمیخورم دهنم سرویس شد منم شکمو بودم و هستم تازه یه ذره اشتها پیدا کردم دیگه جلو خودمو نمیتونم بگیرم😣 وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی❤️❤️الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎