2777
2789
عنوان

کادو نامزدم

276 بازدید | 29 پست

سلام. یه سیوال داشتم لطفا بگید از مادرمم نمیتونم کمک بگیرم.

نامزدم برای تولد امسالم فقط یه شال گرفته بود که خیلی ناراحت شدم چون قیمتش فکر کنم ده تومنم نبود جنسش بد و زشت.

قبلشم من ۱۰۰ تومنم بهش پول داده بودم بعد یه بار که دعوا کردیم خیلی فحشای بدی بهم داد واقعا که حتی باورتونم نمیشه. خیلی بد. بعدش نه عذر خواهی کرد و وقتیم دید که دارم گریه میکنم هیچ کاری برام انجام نداد بعدش تا بخندم. یه بارم به حرفش نشده که گوش ندم خیلی غصه پاش خوردم تا بهش برسم هرسال براش کادو میگرفتم ولی خیلی دوستشون نمیداشت با اینکه من همیشه چیزای گرون گرون میخرم خودشم قبلا خوب بود ولی تازگیا با اینکه اینقدر غصم داده و اذیتم کرده که حتی به فکرتونم نمیرسه بعد نباید یه کاری میکرد من دیگه گریه نکنم؟

حالا ده روز دیگه تولد شه  شما بگید چیکار کنم گادو بگیرم؟ یا نه نگیرم که خودمو کوچیک نکنم. یا بگیرم حقیر میشم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم توموقعیتت نبودم هیچوقت هرچند زبون همسرم خیلی تلخه و حرفای بدی میزنه ولی خیلی برام خرج میکنه منم تولدش خیلی خرج میکنم ولی همیشه ازدلم درمیاره عذرخاهی نمیکنه ولی نمیذاره تودلم بمونه

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

کادو نگیر طلاق بگیر. همون قطع ادامه رابطه. این وضعش نیستا! واقعن میخوای زیر ب سقف زندگی کنی باهاش؟!!

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم