2777
2789
عنوان

کادو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست

این اول زندگی و نامزدی اینطور وای به حال ازدواح .به نظرم به جای فکر کادو تولد یه فکر منطفی واسه اینده داشته باش..زیر یه سقف بودن خودش یه سری دردسرا دارا هیچوقت چیزی بعدن درست نمیشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولم نمیکنه تا خودش نره نمیتونم برم. دوسش دارم ولی نباید کاری کنه من بخندم تا خوشحال شم؟

چرا نتونی ؟ بهتره  از اینکه بعدا با یه بچه بغل برگردی  من از روی توضیحات خودت دارم میگم این ادم مرد زندگی نیست  دلتو بهش خوش نکن  خیلی وقتا باید از چیزایی که دوسشون داریم دل بکنیم تا زندگیمونو نابود نکرده 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

چرا نتونی ؟ بهتره  از اینکه بعدا با یه بچه بغل برگردی  من از روی توضیحات خودت دارم میگم ای ...

چون میگه اگه بری  زندگیتو نابود میکنم . با من باشی و ازدواج کنی خوشبخت ترینت میکنم

خوب این چیزی نخریدن یا کم خریدن... یا از تو پول گرفتن نشانه بی مسئولیتی طرفه... وظیفه ای برای خودش نمیدونه یا میخواد زرنگی کنه....

اگر با این اخلاقاش مشکل داری چرا ازدواج میکنی؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چون میگه اگه بری  زندگیتو نابود میکنم . با من باشی و ازدواج کنی خوشبخت ترینت میکنم

ادمای ضعیف با تهدید و زور گویی میخوان خودشونو قدرتمند نشون بدن  بگو از همین الان شروع کن  دیگه که منم بهت امیدوار باشم

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

ولم نمیکنه تا خودش نره نمیتونم برم. دوسش دارم ولی نباید کاری کنه من بخندم تا خوشحال شم؟

بهتر نیست برید مشاوره؟

بهتر نیست صادقانه و رو در رو باهاش حرف بزنی؟

بگی با چه چیزایی خوشحال میشی از چه چیزایی ناراحت ؟

باید خواسته هاتو بدونه و تلاش کنه براش.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.