2777
2789
عنوان

جهیزیه !!!!!!!!

720 بازدید | 52 پست

خانومااااااا 

تازه یه تاپیک دیدم راجب قیمت جهیزیه بود بعضیا میگفتن یه جهیزیه خیلییییی معمولی در حد ۱۰۰ ملیون میشه 😐😐😐

چطور همچین چیزی هست؟؟؟؟؟؟! یعنی واقعا برا یه جهیزیه خیلییییی معمولی ۱۰۰ ملیون ادم کنار بذاره ..؟! مگه چی برمیدارن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان یه یخچال خیلی معمولی یه در ۲۰ میلیونه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

خيلي بيشترم ميشه از ما كه گذشت خدا به جوونا رحم كنه😔

عمري دگر ببايد بعد از وفات مارا                                                              كاين عمر طي نموديم اندر اميدواري
من در حال خرید جهاز هستم .هیچ چیز غیر ضروری هم برنداشتن تاحالا شده 75 ت ... فرش و پرده و رختخواب مهم ...

وسایلهای بزرگ با شماست؟

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 

به نظر من ی جهیزیه معمولی ۲۰۰ درمیاد اگه بخوای جنس اشغال ایرانی نخری که هررر روز خراب باشه 

من در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ مامان یه پسر کوچولو به اسم‌ محمد شدم خدایا شکرت که به آرزوم رسیدم خدایا شکرت  😍

اجناس مارک گرون شده ، میشه آدم جنس درجه دو برداره کمتر میشه

البته همه شرکتها دیگه رقابتی کار میکنن و کیفیت بیشتر اجناسی هم که مارک نیست خوبه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید