2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداری . و خون ریزی...

89 بازدید | 11 پست

سلام چند سال پیش همسرم به دلیل واریکوسل درجه سه عمل کرد . اما دکترا گفتن عملش ناموفق بوده . بعد اون یک بار دیگه باردار شدم اما باز هم بارداری پوچ بود و سقط شد ... چند روز پیش بی بی چک گذاشتم به طرز عجیبی خط دوم پرنگ پرنگ شد ... امروز که روز سوم عقب انداختم. خونریزی افتادم ...شیاف پروژسترون گذاشتم کم شد اما قطع نشد ..ناگفته نماند اندازه دو عدس هم لخته دیدم..(معذرت واضح گفتم)حالا به نظرتون این هم پوچ‌؟! ولش کنم بذارم تا کامل باز بشه ؟! درد زیر شکمی هم قبل اون لخته ها یکم تیر کشید بعد اون دولخته ریز امد.... (بنده در روستایی هستم که نه دست رسی به دکتر زنان دارم نه داروخانه درست و حسابی)شیاف پرژسترون در منزل دارم . بی بی چک هم دارم . گفتم با خودم فردا دوباره بی بی چک بذارم ببینم پرنگ میشه یا نه کمرنگ تر میشه .... چه کار کنم ؟! دعا کنید برام

سلام .حالتون چطوره؟یه تیکه دفع کردی داره سقط میشه.من تجربشوداشتم بهتون گفتم.رنگ خون قرمزه؟

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس سقطه عزیزم.

کاریش نمیشه کرد.اگه خونریزیت ازپریودی بیشتربودحتمادکتربرو

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
پس سقطه عزیزم. کاریش نمیشه کرد.اگه خونریزیت ازپریودی بیشتربودحتمادکتربرو

ممنون . راستش خودمم همین نظر دارم . اما میخواستم تکلیفم مشخص بشه . هر چی خدا بخواد .. شانس ما هم همین دیگه ...

توکل برخداکن.منم دوبارتجربه سقط روداشتم.تلخه.ولی چی میشه کرد.لخته دفع کردی سقطه.

امیدتوبه خداازدست نده.ان شالله به زودی زودمامان میشی🌹🌹

تاکامل ازبدن دفع نشه.هرچقدربی بی بزاری.مثبت نشون میده.

فدات گلم.کاری نکردم.فقط تجربیاتم رودراختیارت گزاشتم.اگه دردت شدیدشدمسکن بخور.توکل برخداکن🌷