سلام چند سال پیش همسرم به دلیل واریکوسل درجه سه عمل کرد . اما دکترا گفتن عملش ناموفق بوده . بعد اون یک بار دیگه باردار شدم اما باز هم بارداری پوچ بود و سقط شد ... چند روز پیش بی بی چک گذاشتم به طرز عجیبی خط دوم پرنگ پرنگ شد ... امروز که روز سوم عقب انداختم. خونریزی افتادم ...شیاف پروژسترون گذاشتم کم شد اما قطع نشد ..ناگفته نماند اندازه دو عدس هم لخته دیدم..(معذرت واضح گفتم)حالا به نظرتون این هم پوچ؟! ولش کنم بذارم تا کامل باز بشه ؟! درد زیر شکمی هم قبل اون لخته ها یکم تیر کشید بعد اون دولخته ریز امد.... (بنده در روستایی هستم که نه دست رسی به دکتر زنان دارم نه داروخانه درست و حسابی)شیاف پرژسترون در منزل دارم . بی بی چک هم دارم . گفتم با خودم فردا دوباره بی بی چک بذارم ببینم پرنگ میشه یا نه کمرنگ تر میشه .... چه کار کنم ؟! دعا کنید برام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.