2777
2789
نه عزیزم استرس داری بخاطر همون عقب انداختی چیزی نیست نترس😘 فقط درصورتی باردارمیشی که خیلی ببخشیدیا ...

خدا کنه.فقط همین مصیبت سرم نیومده اگه اینم بیاد دیگه البوم مصیبتام کامل میشه

خسته از تمام دنیا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگما من الان اقدام کردم خب. 7 روز دیگه موعده. میتونم از کرم واژینال استفاده کنم؟ بعدا ظهر هم میشه ا ...

آره وقتایی که تو اقدامی باید بعد از ظهر استفاده کنی و یکی دوساعت بعدش بخوابی!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه ١٠ماهه اقدامم ديگه استرسشو ندارم ماه هاى اول داشتم ولى چون هميشه ١٠روز مونده به پرى علايمات پرى ...

انشاالله که مثبت بشه 🥰

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آره وقتایی که تو اقدامی باید بعد از ظهر استفاده کنی و یکی دوساعت بعدش بخوابی!

مرسی عزیزم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم❤

من سینه هام گاهی درد می‌گرفت این ماه همینم ندارم امیدوار شم 😂😂😂😂 ان شاء الله که جفتمون بارداریم ...

بچه ها منم سینه هام بزرگ شده ولی اونجوری درد نمیکنه کمه دردش یعنی منم امیدوار باشم؟