2777
2789
 قشنگ فكراتو بكن بعد ازدواج خيلى سخت ميشه برات پيامارو هم خوندم نمك نشناااااس نذار حيف شى

دعا کنین برام یکم خیاطیم رونق پیدا کنه یکم بیفتم رو دور که دستم بره تو جیب خودم راحت طلاق میگیرم مهریمو هم ازش میگیرم تمام این ازیتایی که کرد و از چشماش در میارم

خسته از تمام دنیا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نگوعزیز دلم درکت میکنم😔😔 منم نامزدسابقم همچین مردی بود ولی من همون ماه اول ازش جداشدم الا ...

اره منم همينو ميگم اگه واقعا به جايى نميرسن بايد جدا شن خداروشكر كه خودتو حروم نكردى عزيزم هميشه خوشبخت باشى

آها پس بخاطرهمون ازمقعدرابطه داشتین پس چرامیخای زعفرون بخوری؟

این ماه پریود نمیشم الا۵ روز گذشته بیشتر هم یه جا خوندم از مقعد هم رابطه برقرار کردن ممکنه باعث بارداری بشه منم انقد بدشانسم اگه بین ۱۰۰نفر یه نفر از مقعد بار دار بشه شک نکن اون یه نفر من میشم

خسته از تمام دنیا💔
این ماه پریود نمیشم الا۵ روز گذشته بیشتر هم یه جا خوندم از مقعد هم رابطه برقرار کردن ممکنه باعث بارد ...

امكان نداره از مقعد حامله شى اصلا اونجا روده هستش راهى به رحم نداره مگه اينك ابش رو واژنت ريخته شده باشه اونم درصدش پايينه

من ١٠ماهه به عميق ترين جاى واژنم اب ميدم حامله نميشم😅😂

این ماه پریود نمیشم الا۵ روز گذشته بیشتر هم یه جا خوندم از مقعد هم رابطه برقرار کردن ممکنه باعث بارد ...

نه عزیزم استرس داری بخاطر همون عقب انداختی چیزی نیست نترس😘

فقط درصورتی باردارمیشی که خیلی ببخشیدیاازجلورابطه داشته باشی یا آبش ریخته باشه رو واژنت که بکشه بالا همین

امكان نداره از مقعد حامله شى اصلا اونجا روده هستش راهى به رحم نداره مگه اينك ابش رو واژنت ريخته شده ...

خدالعنتش کنه جوشونده اسفند خوردم زهرمار خوشمزه ترش بود

خسته از تمام دنیا💔