2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چرااا

هنوز عقدم قهریم بخاطر خودخواهی و اخلاق گندش هزار و به حرف بهم زد اما هفته پیش که ازم خواهش کرد برم باهاش رابطه برقرار کنم من باوجود اینکه ازش ناراحت بودم و خییییلی عصبی رفتم رابطه مقدی برقرار کرد کثافت اشغال حالم ازش بهم میخوره، الان دو روزه بهش میگم پول بده برو ضعفرون بگیرم نمیده الانم گفت خرج زنم وقتی وظیفمه که تو خونم باشه بهش میگم چطوری پس من تو عقدم اما وظیفه دارم نیازتو برطرف کنم میکه تو کی نیازمو برطرف کردی واقعا واقعا نمیدونم یه آدم چقد میتونه وقیح باشه خدا ازش نگذره که خدا فقط خودش میدونه چقد تو این رابطه از همه چیزم  مایع گذاشتم براش

خسته از تمام دنیا💔
هنوز عقدم قهریم بخاطر خودخواهی و اخلاق گندش هزار و به حرف بهم زد اما هفته پیش که ازم خواهش کرد برم ب ...

ببين الان كه عقدى اگه ميدونى كه رابطتون به جايى نميرسه و دوسش ندارى جدا شو چوا خودتو حروم ميكنى خواهرم

اصلا فكر نكن برى خونت يا بچه بيارى درس بشه نميشن

ببين الان كه عقدى اگه ميدونى كه رابطتون به جايى نميرسه و دوسش ندارى جدا شو چوا خودتو حروم ميكنى خواه ...

میدونی اول دعوامون که خیلی بهم حرف زد دوهفته پیش بیشتر شاید سه هفته گفتم طلاق اولش گفت باشه بعدا که دلش رابطه میخاست منه احمقو خر کرد بعد دیروز میدونی چی میگه من داشتم راجبع یه موضوع دیگه حرف میزدم که مثلا از در دوستی وارد بشم میگه کی طلاق میگیریم بهش گفتم انگار زیاد بدت نیومده میگه نه تازه خوشحالم شدم

خسته از تمام دنیا💔
میدونی اول دعوامون که خیلی بهم حرف زد دوهفته پیش بیشتر شاید سه هفته گفتم طلاق اولش گفت باشه بعدا که ...

من بجاى تو بودم چند روزى محل نميدادم اصلا

اخه قبلا كه منو شوهرم دوست بوديم ديدم حرفاى گنده ميزنه ٦ماه تركش كردم تو اون ٦ماه بدجور قدرمو دونس الانم ك الانه هرقدر اذيتش كنم اخ هم نميگه

میدونی اول دعوامون که خیلی بهم حرف زد دوهفته پیش بیشتر شاید سه هفته گفتم طلاق اولش گفت باشه بعدا که ...

ای خدا ازدست این مردا🤕🤕

گلم چرا راضی شدی اخه رابطه ازمقعد😖😖😖

البته به من ربطی نداره عزیزم

خدا به اون یه عقلی بده به توام یه صبری(ببخشیداین حرف زدم ناراحت نشی دوست خوبم)

ای خدا ازدست این مردا🤕🤕 گلم چرا راضی شدی اخه رابطه ازمقعد😖😖😖 البته به من ربطی نداره عزیزم خد ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم؟

مگه آدم احمق شاخ و دم داره؟منو ببین من یه نمونه بارزه یه آدم احمقم یه نفر با یه حرف روی هوا سریع خرم میکنه 

خسته از تمام دنیا💔
من بجاى تو بودم چند روزى محل نميدادم اصلا اخه قبلا كه منو شوهرم دوست بوديم ديدم حرفاى گنده ميزنه ٦م ...

فقط این ماه بگذره یکم کارم رونق پیدا کنه تا بعد صفر طلاق میگیرم اگه آسمونم بیاد پایین دیگه باهاش نمیمونم صبرم یه حدی داره یه اندازه ای داره 

خسته از تمام دنیا💔
نه عزیزم چرا ناراحت بشم؟ مگه آدم احمق شاخ و دم داره؟منو ببین من یه نمونه بارزه یه آدم احمقم یه نفر ...

اینجوری نگوعزیز دلم درکت میکنم😔😔

منم نامزدسابقم همچین مردی بود ولی من همون ماه اول ازش جداشدم الان خداروشکرمیکنم زندگی الانم باشوهرم خیلی خیلی بهتره یه زندگی عاشقانه 

واسه توام بهترینارو میخام ازخدا گلم😍😍بیخیال باش