2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدرى كه توهم ميزنيم ديگه رد داديم

من ماه های پیش توهم میزدم حتی حالت تهوع هم داشتم🤣🤣🤣🤣🤣

ولی این ماه هیچ علائمی ندارم حتی سینه هامم دردنمیکنه😐😐فقط یه ذره دلدرد پریودیو دارم😅

ولى حس مادرانم اجازه اون كارارو نميده بهم 🥰😂

من دیگه همون ترمیم ناخن رو دارم فقط بقیش نه 😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
من ماه های پیش توهم میزدم حتی حالت تهوع هم داشتم🤣🤣🤣🤣🤣 ولی این ماه هیچ علائمی ندارم حتی سینه ها ...

قدر دانشگاه و اصلا قدر كلاس محازيم ندونستم تا ماه قبل سرم گرم اونا بود الان بيكار متلقممم

منم لاكشو دارم😂🤪

😂😂😂😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
عاغا دکتر من گفت هرکاری دوس داری انجام بده 😂😂 چون گفتم ناخن دارم ترمیمش مشکلی نداره تو بارداری گفت ...

ههههه بازم احتیاط شرت عقله گلم من ترجیح میدم انجام ندم...ایشالا بسلامتی باردار شی عزیزدلم😍

ههههه بازم احتیاط شرت عقله گلم من ترجیح میدم انجام ندم...ایشالا بسلامتی باردار شی عزیزدلم😍

اره منم انجام نمیدم ولی خیالم راحت کرد 😂 مرسی عزیزم ان شاء الله 😍

طبعش به شدت گرمه روزاى عادى كمك ميكنه فوليهات تپل شن اما باردار باشى و بخورى ضررداره كلا قاعده اوره

من میخام جوشونده اسفند بخورم یه جا خوندم خوبه درسته؟

خسته از تمام دنیا💔