2777
2789
عنوان

بیاین دیگه😐

214 بازدید | 32 پست

سلام خانما 

من امروز تست زدم مثبت شد و ۶ روز عقب انداخته بودم واینکه یک روز قبل پریودم تست زدم منفی شد واینکه من حدود یک هفته پیش رفتم سونوگرافی که فهمیدم تخمدان pco هستم ولی بهم نگفت بارداری یعنی حالا الان باردارم یانه؟

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تست خون

یعنی منفیه اخه فعلا نمیتونم برم😔

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
آره دیگ ب این پررنگی. ی تست بتا بده فردا. مبارکه. واس منم دعا کن ک بشم

ایشالله ک میشی منم خیلی منتظر بودم ولی اخه چرا توسونو نگفتن

هستی.چون یک روز قبل موعد کجا و تاخیر ۵ روزه کجا😊 مبارکههههه

خیلیییییی درد شدید پریود داشتم همش میترسم الکی باشه😔

ایشالله ک میشی منم خیلی منتظر بودم ولی اخه چرا توسونو نگفتن

چند وقت منتظر بودی؟ 

ببین عزیزم نو 5 روز عقب انداختی. احتمالا از هفته پیش تا الان لانه گزینی انجام شده واس همین سونو نشون نداده

نه عزیزم اقایی زده به هدف    

اخه چرا تو سونو نشون نداد🥴

خیلیییییی درد شدید پریود داشتم همش میترسم الکی باشه😔

نه عزززیییزم

خودت دوس داری؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃