2821
2789
عنوان

بیاین دیگه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقت منتظر بودی؟  ببین عزیزم نو 5 روز عقب انداختی. احتمالا از هفته پیش تا الان لانه گزینی ا ...

اها یکم راحت شدم من ۵ ماه منتظر بودم وگفتم تخمدانم پلی کیستیک بود توی برگه سونو نوشته بود که کیست ریز پراکنده هم دارم ضخامت اندومترمم فک کنم ۱۱ میلی متر بود

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
چند وقت اقدام بودی؟ 

۵ماه

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
پس آقایی من ب کجا میزنه ک نمیشه؟ 😂😂😂😂😂نکنه اشتبا میزنه؟ 

اضافه وزن ندارین؟ یامشکلی 

همچین گفتی خیلی منتظر بودم. من ی ساله منتظرم

😂😂ایشالله شمام زودی باردار شی

بارداری عزیزم. ان شائ الله نی نی صحیح و سالم دنیا بیاد ب لطف خدا. واس منم دعا کن عزیزدلم 

ایشالله ولی خیلی میترسم😔

هییییییچ مشکلی. ن بابا لاغرم

ببین فقط بیخیال بااااش استرس خیلی بده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز