2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 102 پست

تو هم بر خونه مامانت

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا😂 خیلی خوفم ک😌

چن سالته؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اولش که وارد خونه شدم صورتم یک لایه کرم دارویی زده بودم و تا سه روز باید کرم رو صورتم باشه کرم عین م ...

حالا خوبه مادر شوهرت بهت نمیگه پسرم بیکار شده تو چرا رفتی لیزر و دنبال کارای زیبایی و این حرفا☺☺

بخداا داری ِاچتبا میزنی😁😂

نههههههه  مردا همه بد نیستن

من عجقمو خییییلی دوس دالم

دعوا و مشکل و اینجور مسائل پیش میاد واسه همه

ولی میگذرد....

هیشکی شاید اندازه من مشکلاتو پشت سر نذاشتع ولی باوجود یه تکیه گاه خوب قابل تحمله مشکلات..

آها پس رمز موفقییت اینه ک قایمکی میگین  میگم آخهههه جلو روش بگی عاقبتش مشخص نیس😂

😅😅😅بله دیگه. من تنها سلاحم برای مقابله 1:گریه 2:الکی خودمو مظلوم کنم به یه نقطه خیره بشم. 🤣یه بارم پیشرفت کردم بهش فحش دادم عصبی شد خودمو زدم به غش و ضعف 😂 این مورد جواب میده 

بله قهر کرده. میخواستن بهش ترفیع بدن رفت کت و شلوار خرید که به سمتش بیاد حالا قهر کرده میگه استعفا د ...

حتما‌کت شلوارو خریده ،خودشو کشف کرده گفته وای من عجب هیکلی دارم ،رییس پاشو من جات بشینم ،ریییسم شاکی دنبالش میگرده🤣🤣🤣وگرنه محل کارش رو ترک کرده ،چه ربطی به خونه داره .بگو دارو جا گذاشتم برگرد خونه ،هر چیم صدات زد وقتی رفتی خونه جواب نده بگو عمقی رفتم تو فکر اصلا صدا نمیشنوم الکی برو تو فکر🤣🤣🤣🤣

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
تو هم بر خونه مامانت

عزیزم چرا عواقب این نصیحتاتون فکر نمیکنید

خب اگه مادرش حرف شنوی داره

عروس جان تو یواشکی با مادرشوهرت صحبت کن که راضیش کنه برگرده سرکارش، تو این اوضاع کارشو از دست بده شاید نتونه کار خوبی پیداکنه

اینجوری با یک تیر دو نشون میزنی

هم به هدف خودت میرسی

هم مادرشوهرت به عروسش افتخار میکنه

سیاست به خرج بده گلم😊

من با همین سیاستها به اهداف خودم میرسم

عزیزم چرا عواقب این نصیحتاتون فکر نمیکنید خب اگه مادرش حرف شنوی داره عروس جان تو یواشکی با مادرشوه ...

مادرشوهرمم از اون بدتره. جای اینکه بگه امروز شنبه ست برو سر کار فکر کارهاشه که پسرش انجام بده