2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استقلال کجا بود اجازه ندارم جایی برم فقط دانشگا میرم خسته شدم میخام باکسی ازدواج کنم ک اجازه همه ا ...

به خاطر فرار از خونه ازدواج نکن درست رو تموم کن سرکار هم میری بعدش 

درست میشه به مرور 

با مامانت دوست شو راضیش کن نم نم آزادتر بکننت

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شوهر خوب خیلی خوبه فقط موقع انتخاب اخلاق و دینشو ملاک قرار بده. بخدا خوشبخت خواهی شد

من سالهاست متاهل هستم دوست عزیزم 

در جواب اون دوستمون گفتم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
به خاطر فرار از خونه ازدواج نکن درست رو تموم کن سرکار هم میری بعدش  درست میشه به مرور  ب ...

مامانم کاره ای نیست،بابام اجازه نمیده

ن دوس دارم الان ازدواج کنم😁بعد تموم شدن درس دیره😂

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
مامانم کاره ای نیست،بابام اجازه نمیده ن دوس دارم الان ازدواج کنم😁بعد تموم شدن درس دیره😂

اشتباه میکنی 

البته امیدوارم اتفاق های خوبی برات بیفته من که نمیتونم زندگی شما رو قضاوت کنم

در ضمن مامانت بابات رو راضی کنه قلق باباها دست مامان ها هست

مامانم کاره ای نیست،بابام اجازه نمیده ن دوس دارم الان ازدواج کنم😁بعد تموم شدن درس دیره😂

عزیزمی تو. برو یه کیس خوب پیدا کن و بعد بهش جزوه بده یا ازش جزوه بگیر. مهم اینه کیس خوبی باشه

مادرش بهش میگه برو سر کارت خیلی هم میگه اما کارهلشون همه برعکس این موضوعه

بالاخره تو باهاش زندگی کردی 

رگ خوابش دستته

همیشه چه جوری راضیش میکردی؟

شبها که تنها شدین بگو صحبتهام نه دعواست نه از سر لجبازی  یه ذره منطقی فکرکن ببین تو این اوضاع احوال کاردیگه ای سراغ داشتی که استعفا دادی؟ تو الان زن و زندگی داری بچه که نیستی از خر شیطون بیا پایین و بخاطر من برگرد سرکارت

درسته شاید غرورتو بذاری زیر پا و بری پیش رئیس و بگی از استعفات منصرف شدی

بخاطر زندگیمون و اگه من برات مهمم برگرد سرکارت

اگه نه  بگو چی تو سر داری؟

به حرف بیارش...

تا دردشو بگه

دیگه خودت بهتر میدونی چجور باهاش حرف بزنی

شوهرمن که با حرف قانع میشه معمولا. البته اول سعی میکنم به حرف بیارمش ببینم دردش چیه که این اشتباهو کرده ، گاهی هم خودم پا پیش شدم، یه بار دقیقا همین کار شوهر تو رو کرد..

که من برگردوندمش سرکارش

بالاخره تو باهاش زندگی کردی  رگ خوابش دستته همیشه چه جوری راضیش میکردی؟ شبها که تنها شدین بگ ...

حرفهاتون خیلی خوبه. باهاشم حرف زدم. اون لحظه قانع شد. امروز که شنبه بود باید میرفت . حالا به خاطر خریداای احمقانه امروز نرفت و حالا پشتش باد خورده دیگه نمیره ولی حماقت هاش یکی دوتا نیست. دیگه دلو به دریا میزنم. فقط برام همون دعا رو کن. خدا نجاتم بده و شرشو کم کنه