2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینوک موکل داری یا نه در حد و توان تشخیص هر کسی نیست عزیزم گوشه به رمال و فالگیرم نده و اما در مورد جن عاشق بله هست یه عده شون عاشقت میشن یه عده فقط برای ترس وحشتن یه عده باعث بیماریت میشن یه عده ضرر مالی میزنن...

🤣برره ای بود

آها😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
کبودی خود به خود بدن بدون درد و هیچی  فراری بودن از رابطه و جنس مخالف  اینکه نمیذا ...

وای خدایا منم همینجور الکی الکی تا شوهرم از محل کارش که دوره وقتی اونجاس خوبیم ولی تا نزدیک میشه بی سبب دعوامونه همیشه ینی ماهم؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
یعنی همزادداری که عاشقته بایددفعش کنی وگرنه نمیذاره ازدواج کنی یاازدواجتوخراب میکنه

دقیقا الان متاهلم و زندگیم داغون داره میشه 

خودم نمیتونم اصلا هیچ مذکریو تحمل کنم هرچقدرم خوب باشم باز مشکل پیدا میکنم سر هیچی با طرف