2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 106 پست
جنا خودشونم زشتن هرچقد زشتر باشی محبوتری 😂😝

خب خودشون زشتن ولی عاشق دخترای خوشگل میشن دیگه خواهر😝جنه ک نمیاد بگه من زشتم😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک وچوی😑

هن؟😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
مگه میتونن با ادم رابطه داسته باشن؟

بله.یبار ی مطلبی دیدم یه مردی گفته بود جن ها به دوتا خواهرم تجاوز کردن😨

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ببخشید اسی.بچه ها 35985 مگا بایت یعنی چن گیگ؟

تقریبا 36 گیگ😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چیا گیرش اومده میشه بیشتر توصیح بدی؟

من ک ازش میترسم ولی اط اطرافیان شنیدم خونش همیشه عین دسته گل اصلا مریض نمیشه بچه هاشم همشون وضع مالیشون توپه و دختراشم شوهرای خوبی کردن...من میگم توهم زده اما اقوام میگن نه راست میگه !!!!

علائمش چیه؟

کبودی خود به خود بدن بدون درد و هیچی 

فراری بودن از رابطه و جنس مخالف 

اینکه نمیذاره ازدواج کنی یا وقتی ازدواج کردی با شوهرت بحثایی داری ک وقتی فکرشو میکنی چیزای بیخوده 

یه سری خواب های ... و‌... خیلی زیادن