2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 106 پست
همزاد رو همه از زمان تولد دارن اما این فرق داره

به نظرم خرافه هست شاید از بچکی مشکلی چیزی داشتی که تو روحیت تاثیر گذاشته از مردا بدت میاد برو مشاور یا به یه روانشناس یا بیشتر به ائمه و خدا متوسل شو کفران بخون تا آرامش بگیری 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همزاد رو همه از زمان تولد دارن اما این فرق داره

همزاد خرافاته.تنها چیزی که هست زمان خلقت انسان خدا به شیطان که مخالفت کرد با اشرف مخلوقات بودن انسان... چندتا خواسته از خداوند داشت ک یکیشم اینه هر وقت انسانی متولد میشه من صاحب 7تا فرزند بشم یعنی با تولد هر انسان 7تا شیطان متولد میشن.مگر نه هر ادمی یه همزاد داره چیزی جز خرافات نیست 

کبودی خود به خود بدن بدون درد و هیچی  فراری بودن از رابطه و جنس مخالف  اینکه نمیذا ...

منم کبودی رو بدنم دارم ...

ی بنده خدایی میگفت جن ها نیشگونت میگیرن ک اینجوری کبود میشی😑😑😏

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
عاشق واقعی نداریم چه برسه به جنش😄 جنای ما فوقش وسایلامونو بدزدن ما ازین شانسا نداریم☺

امضاتو دوس داشتم عااالیه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

میگن از ادم واسه نیازای غذایی و جنسیش استفاده میکنه  ولی خود طرف اینو نمیفهمه

غذایی نشنیدم ولی جنسی بله

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
استارتر کجا رفتی پس  میشه علائمی که داری بگی ؟؟؟؟؟؟؟  کبود میشه گاهی وقتا بدنت ؟  م ...

اره دقیقا

با یه نفر اتفاقی اشنا شدم تو پارک همه زندگیمو گفت و گفت جن عاشق داری و اصلا یه چیزایی رو میدونس ک هیشکی جز خودم خبر نداشت

خاهر من هم یه جن عاشقشه اصلا نمیتونه ازدواج کنه یا با کسی دوست شه خاهرم قسم میخوره میگه شبا که خوابم ...

واقعا؟؟؟؟

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
خاهر من هم یه جن عاشقشه اصلا نمیتونه ازدواج کنه یا با کسی دوست شه خاهرم قسم میخوره میگه شبا که خوابم ...

وای ممکنه ادم حامله هم بشه؟😳😰

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

الله اکبر ....ولی خدا مگه به این راحتی بهشون اجازه داده؟

خب عاشق شدنشون ک دست خدا نیست عزیزم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃