2821
2789
عنوان

زیبایی

147 بازدید | 7 پست

دوستانی که کربوکسی تراپی انجام دادن لطفا از تجربیاتتون بگید.. و ایا دوره نقاهتش طولانیه؟ 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بلی
0
0%
خیر
0
0%
متوسط
0
0%

والا ما نمیدونیم چیه😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😅😅😅💋

بخدا😁😉

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
برای رفع تیرگی دور چشم انجام میشه ی نوع تزریق گاز دی اکسید کربن هست زیر پوست و علاوه بر این کاربردای ...

سلام عزیزم برای گلوله شدن چربی زیر چشمتون چیکار کردین ؟ منم چندماهه چربی زیرچشم زدم گلوله شده جلو دیدم رو گرفته اگه راهی بلدی بگو گلم خیر ببینی

سلام عزیزم برای گلوله شدن چربی زیر چشمتون چیکار کردین ؟ منم چندماهه چربی زیرچشم زدم گلوله شده جلو دی ...

سلام عزیزم من رفتم پیش دکتر خودم دو دوره دارو نوشت خوردم مقطعی خوب شد ولی الان دو جلسه س ک واسه م کورتون زده بهتره خداروشکر ولی هنوز کامل رفع نشده.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز