2777
2789
عنوان

زیبایی

146 بازدید | 7 پست

دوستانی که کربوکسی تراپی انجام دادن لطفا از تجربیاتتون بگید.. و ایا دوره نقاهتش طولانیه؟ 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بلی
0
0%
خیر
0
0%
متوسط
0
0%

والا ما نمیدونیم چیه😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😅😅😅💋

بخدا😁😉

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
برای رفع تیرگی دور چشم انجام میشه ی نوع تزریق گاز دی اکسید کربن هست زیر پوست و علاوه بر این کاربردای ...

سلام عزیزم برای گلوله شدن چربی زیر چشمتون چیکار کردین ؟ منم چندماهه چربی زیرچشم زدم گلوله شده جلو دیدم رو گرفته اگه راهی بلدی بگو گلم خیر ببینی

سلام عزیزم برای گلوله شدن چربی زیر چشمتون چیکار کردین ؟ منم چندماهه چربی زیرچشم زدم گلوله شده جلو دی ...

سلام عزیزم من رفتم پیش دکتر خودم دو دوره دارو نوشت خوردم مقطعی خوب شد ولی الان دو جلسه س ک واسه م کورتون زده بهتره خداروشکر ولی هنوز کامل رفع نشده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز