2777
2789
عنوان

دوستم چیکار کنه، 😨ابروش در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست
در این که کاره دوستت کاملا اشتباه بوده و اگه شوهرش این کارو میکرد بهش میگفت تو خیانت کردی شکی نیست و ...

ولی من فکر میکنم هیچی نگه بهتره ! میدونی چون این مردا خدا نکنه یه چیزی پیششون بگی پدرت رو درمیارن ! البته سمت ما اینجوره اونجارو نمیدونم 😶 بنظر من اتفاق خاصی نمیفته ؛ اگر میخواست چیزی بشه تا الان شده بود !الحمدالله به خیر گذشت .

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
ولی من فکر میکنم هیچی نگه بهتره ! میدونی چون این مردا خدا نکنه یه چیزی پیششون بگی پدرت رو درمیارن ! ...

من الان بقیه پستارو خوندم که شوهرش هم می‌دونه و بخشیده پس الان دیگه ترسش الکیه و هر چی که اون آقا بگنو می‌تونه انکار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان بقیه پستارو خوندم که شوهرش هم می‌دونه و بخشیده پس الان دیگه ترسش الکیه و هر چی که اون آقا بگ ...

اره منم الان متوجه شدم ولی بنطرم خیلی بد شده براش این مردا یه چیزی بره تو ذهنشون محاله فراموش کنن و تا ابد یادشون میمونه ! ان شاءالله ختم بخیر بشه براش ! 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
در این که کاره دوستت کاملا اشتباه بوده و اگه شوهرش این کارو میکرد بهش میگفت تو خیانت کردی شکی نیست و ...

عزیزم شوهرش همون ماه اول فهمید دوستمم بهش گفته و بخشیدش الان بعداز 4 سال استرس داره