2777
2789
عنوان

دوستم چیکار کنه، 😨ابروش در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست
این تاپیک ی چیزی رو بهم درس داد  ب هیچ وجهههههه با هیچ پسری صمیمی نشم حتی بعنوان برادر خواهر چ ...

دقیقا همینطوره،یه پسره که باهم کارهای آماری انجام میدادیم پیام میداد و میخندید من خدا شاهده یه ذره خیال بد نداشتم ولی خب بعد یه مدت به هر بهونه ای میگفت بیا بریم بیرون،شمارمو عوض کردم و هرگز بهش پیام ندادم و نمیدم پسرا نمیتونن فراجنسیتی با آدم بگو بخند داشته باشن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش همون ماه اول فهمید خب الان 4 سال میگذره از این موضوع دوستم اصلا ن پیامی چیزی نمیده عزیزم 

اگر چهار ساله پیام نداده پس چرا میترسه؟ شاید یچزایی هست به تو نگفته... وگرنه غیر منطقیه ترسش

دوست عزیزم خیلی توجیه مسخره و خنده داریه ! به نیت خواهر و برادری این دیگه چه قانونیه و از کجا وضع شد ؟! دوست شما مگه برادر نداره برای اونا خواهری کنه ! لازم نکرده برای مرد غریبه خواهری کنه ؛ توهم اگر خیلی دلسوزشی و براش استرس داری راهنماییش کن ! و مطمئن باش خدای نکرده یک روز ممکنه این پسر با عابروش بازی کنه ؛ آیا دوستت میپسنده یکی هم برای شوهرش اینجوری خواهری کنه ؟؟؟ واقعا متاسفم برای دوستت ! حتما راهنماییش کن !

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
شوهرش همون ماه اول فهمید خب الان 4 سال میگذره از این موضوع دوستم اصلا ن پیامی چیزی نمیده عزیزم 

میگی پیام دلده ببیمه خیانت نمیکنه بعد میگی همش بام میگفتن میخندیدن اگه حرف بدی رد و بدل نشه نباید نگران شه

دلیل بگو بخندهای دوستتون رو نفهمیدم

چه معنی داشته ، خودش رو بی شخصیت کرده 😒

خودش میدونه چیکار کرده که استرس گرفته ، البته استرس نیست ، عذاب وحدانه 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
میگی پیام دلده ببیمه خیانت نمیکنه بعد میگی همش بام میگفتن میخندیدن اگه حرف بدی رد و بدل نشه نباید نگ ...

خب همینو منم. میگم. ولی میگه میترسم بیاد کلی حرف الکی بزنه زندگیم خراب شه 

دقیقا همینطوره،یه پسره که باهم کارهای آماری انجام میدادیم پیام میداد و میخندید من خدا شاهده یه ذره خ ...

درست میگی 

ی دره ک میخوای باهاشون وارد بحث شی و هرچند ک بحثتم عادی باشه فکر دیگه میکنن ک طرف حتما میخواد...

خعلیی بی جنبه ان بهم ثابت شده😂

There is GOD💚💚💚   ..                                               

در این که کاره دوستت کاملا اشتباه بوده و اگه شوهرش این کارو میکرد بهش میگفت تو خیانت کردی شکی نیست ولی حالا که پشیمونه خودش یه جوری بحثو بکشونه به اون روزا و به شوهرش بگه که اون اوایل که بهت شک داشتم یه چن باری راجب این موضوع با دوستت حرف زدم که خیالم ازت راحت شه و دیگه راجب بگو بخند و بیرون رفتناش چیزی نگه اینطوری اگه اون آقا هم چیزی به شوهرش بگه شوهرش میگه که خودم میدونستم و اگه چیزه بیشتری هم از رابطشون بگه دوستت می‌تونه انکار کنه ولی حتما حتما قبل از اینکه کسی به شوهرش بگه خودش موضوعو مطرح کنه و بگه که چون خیلی دوستت داشتم نمی‌خواستم از دستت بدم این کارو کردم و میدونم که اشتباه بوده ولی اون موقع فکرم درست کار نمیکرد و...

دوست عزیزم خیلی توجیه مسخره و خنده داریه ! به نیت خواهر و برادری این دیگه چه قانونیه و از کجا وضع شد ...

و درضمن چون زمان طولانی گذشته مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیفته ولی به شدت مراقب باشه و باهاش سرسنگین باشه ؛ خیالتون راحت هیچ اتفاقی نمیفته ولی به هیچ عنوان اشتباه رو دوباره تکرار نکنه ؛ خدایی نکرده زندگیش بهم میخوره ! 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
درست میگی  ی دره ک میخوای باهاشون وارد بحث شی و هرچند ک بحثتم عادی باشه فکر دیگه میکنن ک طرف ح ...

قطعا همینطوره تفاوتی بین دوست عادی و معشوقه نمیبینن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️