میگم بیشتر کاربر ها نوشتن در تاریخ۹۹/۹/۹برام یه اتفاق خوب میفته اگر این تاریخ خبری برای ماهم بگین شاید برای ماهم یه اتفاق خوب افتاد
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩
شما به کاربرا نگاه نکن اونا بیشترشون بدون اعتقادقلبی از رو نگاه به امضابقیه این تاریخو زدن شمابراخودت تاریخ تعیین کن وایمان داشته باش تااون تاریخ ب اهدافت میرسی حتما نباید تاریخ رند وشیکی ام باشه
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
برااینکه سرتاسرت انرژی منفیه عزیزم...شایدکسی دل بسته به این تاریخ وامیدداره...امیدواعتقادات کسی رونمیشه به سخره گرفت..اونا توکل کردن نتیجشم میبینن چون میدونن هرچی ازخدابخوان بهشون میده...دنیا براساس جاذبه پایه گزاری شده پس هرچی بگیم جذب میکنیم
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم