2777
2789
عنوان

مادرش

460 بازدید | 29 پست

ی ماه پیش پدرشوهرم اومد خونه مون گفت برام قهوه درست کن وقتی اوردم شوهرم گفت ک خودتم بخور گفتم ن برام ضرر داره نمیخورم.(اقدامم)بعد هفته پیش شهرستان بودم همه لباسام گشاد بود پوشیده بودم یکی از فامیلا برگشت ب مادرشوهرم گف عروست حاملس گفت نهههه این تموم شد نه نشد الان مادشوهرم هی میگه حامله یی بچه نیار خوب نیس دیشبم میگه عروس حامله یی گفتم نه بخدا دروغی ندارم بگم گفت بیا دراز بکش ببینم هستی یا نه بعد دستشو گزاشت رو شکمم ب منو مامانم نگا میکنه ببینه عکس العملمون چیه!!بعد اومده میگه اگ میخای بچه دار شی قهوه نخوررر منم ندونسته حرفشو تایید کردم الان فهمیدم چرا این حرفو زده پدرشوهرم بش گفته

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته چند ساله عروسی کردی؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بعد نشسته توضیح دادن ب منو مادرم میگه اینا مستاجران بچه برا چیشونه

عجب😕چ ربطی داره😒کلا چیزی نگو.وقتی شکمت تابلو شد نهایتش بگو یهویی شد😆چون امکان داره باز گیربده ک بندازیو اینجور چیزا.البته صددرصد از رو دلسوزیه ولی رفتارشون خیلی اشتباهس هرچن که به احتمال زیاد خودشونم نمیدونن

عجب😕چ ربطی داره😒کلا چیزی نگو.وقتی شکمت تابلو شد نهایتش بگو یهویی شد😆چون امکان داره باز گیربده ک ب ...

همیشه خدا ب شوهرم میگه بچه نیارین و

شوهرم و چن سال پور میکنه منم چن سال باهاش دعوا میکنم میگم بچه میخام 

خدایا کمکم‌ کن❤
من بجات ناراحت شدم شایدم قصد بدی نداشته بنده خدا 

خیلی سیاست مداره نقشه میکشه بیاد ب من چی بگه ب خانوادم چی بگه الانم همین قهوه رو اومد از زیر زبونم کشید منم مث خنگا تاییدش کردم .هر چی میکشم از سادگیمه و خر بودنمه

خدایا کمکم‌ کن❤
همیشه خدا ب شوهرم میگه بچه نیارین و شوهرم و چن سال پور میکنه منم چن سال باهاش دعوا میکنم میگم بچه م ...

چقدر پیگیره آخه مگه اون میخواد بزرگ کنه یا خرجی بده

اگه درآمد شوهرت کفاف همه چی رو میده حتما بیار اینهمه آدم مستاجران بچه ندارن مگه؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

همیشه خدا ب شوهرم میگه بچه نیارین و شوهرم و چن سال پور میکنه منم چن سال باهاش دعوا میکنم میگم بچه م ...

بجه داشتن و نداشتن به دیگران ربطی نداره به زن و شوهر ربط داره من نمیدونم که میخوان متوجه بشن زندکی مشترک زندگی ن مشترک یعنی مستقل از شما

چقدر پیگیره آخه مگه اون میخواد بزرگ کنه یا خرجی بده اگه درآمد شوهرت کفاف همه چی رو میده حتما بیار ا ...

اینا خیلی گدانننن نمیخورن ک نرینن دوستم میگه بهونشونه.اینجور میکنن تو بچه دار نشی برا پسرش یکی دیگرو بگیرن اخه شوهرم بادعوا و قهرر مجبورشون کرد بیان خواسگاریم اول.الانم ک دوسال پیش سقط شد بچم دکتر میگه نیاری رحمت خشک میشه

خدایا کمکم‌ کن❤
خیلی سیاست مداره نقشه میکشه بیاد ب من چی بگه ب خانوادم چی بگه الانم همین قهوه رو اومد از زیر زبونم ک ...

ما ام داریم تو فامیل نزدیک ازین آدما ک من خیلی بدم میاد ازم سوال میپرسن یا چیزی ک بهشون مربوط نیس میخان بدونن چون میدونم واس همش نشستن فک کردن چیو چجوری بپرسن کی بپرسن چجوری نامحسوس از زبون آدم بکشن بیرون شما هرچی ازت پرسیدن سربالا جواب بده یا خودتو بزن ب نشنیدن وقتی هم میخای یه کاری کنی مثلا همین قهوه نگو نمیتونم بخورم بگو الان دلم ور نمیداره میل ندارم کلا یجور رفتار کن ک کسی ازش چیزی برداشت نکنه تا 4 5 ماهگی هم چیزی نگو بارداری عزيزم ❤️ باردار شدن یا نشدن چیزی نیس که به کسی ربطی داشته باشه هرچند صلاح پسرشون بخوان ولی قراره شما پدرومادر بچه بشین نه اونا 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607