2777
2789
عنوان

مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 29 پست
اینا خیلی گدانننن نمیخورن ک نرینن دوستم میگه بهونشونه.اینجور میکنن تو بچه دار نشی برا پسرش یکی دیگرو ...

حتما اقدام کن 26 سالت هم هست بهترین موقع مادرشدنه

امیدوارم همین ماه باردار بشی 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بجه داشتن و نداشتن به دیگران ربطی نداره به زن و شوهر ربط داره من نمیدونم که میخوان متوجه بشن زندکی م ...

ارره همینو بگو میگفت فلانی و فلانی و فلانی قبل تو عروسی کردن بچه نیاوردن گفتم من اون موقع با پسرت نامزد بودم اونا عروسی کردن .دیگ بش نگفتم مقصر من چیه عروسی مو شما دیر گرفتین وگرنه من اون موقع هم با پسرتون بودم

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خدا ب شوهرم میگه بچه نیارین و شوهرم و چن سال پور میکنه منم چن سال باهاش دعوا میکنم میگم بچه م ...

یه کاری کن..دیگه باهمسرت بحث نکن حرف بچه رو هم نکش وسط..اگه طبیعی جلو گیری میکنی هیچ حرفی نزن.تا وقتی که انشاالله به سلامتی باردارشدی ..همسرت حق داره چون هرچی باشه مادرشه ب نصیحتاش گوش میده کم کم ترس میاد ب دلش ک اره حرفشون درسته و ازاین حرفا.پس خودتو ناراحت نکن.بعد که بچه بسلامتی بیادهم باباش میگه ای کاش زودتر داشتمش هم مادربزرگش کلی ذوق میکنه از دیدنش☺همسرمن اوایل ازبچه خوشش نمیومد.هروقت میگفتم میگفت اصلا حرفشم نزن.حتی بچم ب دنیا اومد نزدیکش نمیومد بغلش نمیکرد.الان پسرم9سالشه.عااااشق پسرشه هیچچچ همش میگه اشتباه کردیم ای کاش یکی دیگه هم داشتیم😂یا بچه دوقلو میبینه باافسوس میگه خوش بحاله پدرش😂میگم یادمه یه بنده خدایی بدش میومد ی زمانی😉

دقیق26 سالمه

منن و شوهر م بجه خیلی دوست داریم حتما برین زود سرخونه زندگیمون زود بجه بیاریم ....بچه به دیگران ربطی ندارع اینددفه ...هیجی به کسی بروز نده  .....هر انکس دندان دهد نان دهد ......خدایش اینو کسی به مادرشوهرت باید بگه .....شوهرت جی بجه دوست داره..... ب  اه

ما ام داریم تو فامیل نزدیک ازین آدما ک من خیلی بدم میاد ازم سوال میپرسن یا چیزی ک بهشون مربوط نیس می ...

اره دوبار هم پرسید گفت ساحل قهوه نخوریا ضرر داره 😐😐منم گفتم اره چق خررم .بنظرت ب شوهرم بگه ک مامانش اینا رو گفته

خدایا کمکم‌ کن❤
ارره همینو بگو میگفت فلانی و فلانی و فلانی قبل تو عروسی کردن بچه نیاوردن گفتم من اون موقع با پسرت نا ...

خ به حرفای ن مادرشوهرت توحه نکن اصلا این حرفا و استرسا تو بارداری تاثیر منفیذمیزاره .....به روی شوهرت اصلا نیار....بزار اون خیالش اروم باشه اگه بگی تن تمام نقشه هات بر ابه

یه کاری کن..دیگه باهمسرت بحث نکن حرف بچه رو هم نکش وسط..اگه طبیعی جلو گیری میکنی هیچ حرفی نزن.تا وقت ...

من ارزوم بچه دار شم همیشه میگم خوشبحال اونایی ک بدون دنگ و فنگ بچه دار میشن الان چن ماه اقدامم ماه اول اقدام کردم کیست دراوردم دو ماه اون و درمان کردم الان باز رفتم تو اقدام دو ماه ولی اصن خبری نیس ‌.سری قبل ک حامله شدم بدون هیچ اقدامی شدم با جلو گیری ولی سقط شد الان دیگ هر چی میخام نمیشه شوهرمم نمیاد بریم دکتر میگع ما چیزیمون نیس

خدایا کمکم‌ کن❤
ما ام داریم تو فامیل نزدیک ازین آدما ک من خیلی بدم میاد ازم سوال میپرسن یا چیزی ک بهشون مربوط نیس می ...

متاسفانه خانواده های ایرانی تو هر کاری باید دخالت کنن به نظر اینا فقط اذیت و ازارِ

من ارزوم بچه دار شم همیشه میگم خوشبحال اونایی ک بدون دنگ و فنگ بچه دار میشن الان چن ماه اقدامم ماه ا ...

این حلوگیری باعث سقط میشه برای بارداری باید استرس نداشته باشی هورومون زنانه ات تنظیم باشه وزن اینانکنترل شده باشه سعی کن تغذیه سالم داشته باشی

اره دوبار هم پرسید گفت ساحل قهوه نخوریا ضرر داره 😐😐منم گفتم اره چق خررم .بنظرت ب شوهرم بگه ک مامان ...

نمیدونم اگه شوهرت مامانیه که نگو فک کنم مامانش بگه نیارین روش تاثیر میذاره ولی نامحسوس همینکه خدا روزی بچه رو با خودش میاره و اینا رو بگو هم اینکه بگو که بدونه همین الان وقت بارداریته دکترت گفته و بهترین وقته 26 اینارو هم بهش بگو کلا مشتاق بکنش ک با حرف بقیه منصرف نشه چون حیفه چرا همین الان باردار نشین خیلیا مستاجرن و بچه دارن مادرشوهر احتمالا بهانه شه دوس نداره بچه بیارین فک میکنم ولی بچه بیاد همه قبلو یادشون میره خون خون و میکشه بچه رو دوس دارن همه😊😍♥️

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
من ارزوم بچه دار شم همیشه میگم خوشبحال اونایی ک بدون دنگ و فنگ بچه دار میشن الان چن ماه اقدامم ماه ا ...

انشاالله به زودی خبر بارداریت رو میدی بهمون☺فقط حتما مواظب باش.چیز سنگین بلند نکن کلا مواظب باش اگه دیگران گفتن فلان چیز بخور فلان چیز بلند کن.بگو کمرم درده.یا بگو چون قهوه کافئین داره نمیخورم چون فلان چی کم خونی میاره نمیخورم یا واس لثه و دندون خوب نیس نمیخورم.خلاصه کلی حرف هس ک میشه زد.فکرشون رو سمت بچه نبر..الان حساسن ولی بسلامتی بچه میاد باور کن اونایی ک میگن نیار خودشون عاشقش میشن خودشون وابسته ترمیشن

باش باش نمیگم    

به نظرم الان جیزای خوب فکر کن به اسم بجه و لباساشذو به اون کفشای فینگلیش ....خدا😁😁😁😁من حالا فکر میکنم ...😂😂اسن اسم انتخاب میکنم سیمونی یاد بگیرم میخوام سیمونی ش خودم بدوزمم😗😗😗کارهای نمدی