برو تو تنظیمات نرم افزار قسمت گوگل chrome بزن clear cash درس میشه
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
احتمالا یکی از نرم افزارای گوشیت تبلیغات جالبی نداره.. با تو. سایتی جایی بودی واست اعلان اوم ه تو اجازه دادن و زدی لینا اومده.. اول برو هیستوری گوگل و کلا پاک کن بعد برگه های اخیر. اگه باز اومد ب اپ های گوشیت ی نگاه بنداز
فک کنم ی سایتی رفتی ک ازت پرسیده فلان اعلان واست بیاد توهم ok زدی اینجوری شده
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
البته اینم بگم ف . ش دارم برا تلگرام نکنه از اونه ؟ البته وقتی ف. ش خاموشه هم میاد 😡😡😒😒😒
ن از گوگلته
آره هر سایتی میرم میپرسه همه رو رد کردم فک کنم یه بار ولی اجازه دادم اما سایتش سایت مزخرف نبود که
میدونم عزیزم چون برای خواهرم پیش اومده بود گف ی سایتی رفتم چنتا تبلیع اومد منم ok زدم احتمالا شما هم اینجوری ی تبلیغو ناخود اگاه اعلاناشو قبول کردین