2777
2789
عنوان

مهاجرت

251 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی هست ک اقدام کرده باشه؟من میخام اقدام کنم برای آلمان با رشته پرستاری مدرکمم فوق لیسانسه مراقبت های ویژست؟کسی هست ک تو مرحله اقدام باشه؟یکم بهم اطلاعات بده؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

المان برای این رشته ها زبان فوق العاده میخواد و اینکه باید اقدام کنید برای ویزای کاری‌که فکر‌کنم یکمی هم با شرایط الان سخت باشه ولی رشته ی خوبیه احتمالا اگر سابقه ی خوب داشت باشید با جاب افر قبول بشید بشرط زبان 

بله

چه عالی ببخشید زبان انگلیسی فول باشم حله؟و اینکه همسرمم میتونم بیارم؟واینکه من هیچ کس رو اونجا ندارم من آدم وابسته ای نیستم ۴ ساله شاید ماهی  دوماهیی خانوادمو ببینم سختم نیس بنظرتون میتونم دوام میارم؟

نه عزیزدلم باید حتما حتما مدرک‌ زبان آلمانی داشته باشید اونم توی سطوح بالا فکر کنم بدونید که دو جور میتونید ویزا بگیرید اولیش‌ویزای جاب افر یعنی کارفرما پیدا کنید توی آلمان مدارکتون رو بفرستید و براتون دعوت نامه بدن برید سفارت وارد المان بشید یا اینکه جاب سیکر بگیرید یعنی بیاید المان تازه دنبال کار بگردید که یکمی این مورد سخته همسرتونم به محض شاغل شدن پیوست به خانواده میگیرن غربتش نهایتا سه ماه سخته بعدش عادت میکنید حتما ؛ من جسارتا یک‌پیشنهاد دارم دانمارک الان جذب پرستار و پزشک داره بنظرم شرایطش از آلمان بهتره من با جزییات نمیدونم ولی از نظر کشوری بهتره بنظرم 

نه عزیزدلم باید حتما حتما مدرک‌ زبان آلمانی داشته باشید اونم توی سطوح بالا فکر کنم بدونید که دو جور ...

عزیزم بنظرتون وکیل بگیرم یا خودم بیوفتم دنبال کاراش؟واینکه کارفرما چطور میتونم پیدا کنم؟

عزیزم بنظرتون وکیل بگیرم یا خودم بیوفتم دنبال کاراش؟واینکه کارفرما چطور میتونم پیدا کنم؟

بنظرم وکیل بگیرید که دقیق و جامع راهنماییتون کنه و قبلش حتما مدرک زبان بگیرید سایت هاب کاریابی هستن ولی‌ نظر من اینکه وکیل  معتبر و حاذق براتون پیدا کنه چون یک‌مواقعی یکسری بندهایی ذکر میکنن توی قرارداد کاریتون که بعدا میفهمید چه کلاهی سرتون رفته یا چه تعهد بدی دادید 

بنظرم وکیل بگیرید که دقیق و جامع راهنماییتون کنه و قبلش حتما مدرک زبان بگیرید سایت هاب کاریابی هستن ...

این پروسه چقدر طول میکشه؟راسته که میگند الان خیلی جذب پرستار عالی شده تو آلمان و کانادا؟و اینکه شما خودتون با وکیل اقدام کردید؟

این پروسه چقدر طول میکشه؟راسته که میگند الان خیلی جذب پرستار عالی شده تو آلمان و کانادا؟و اینکه شما ...

من ده سال پیش تحصیلی اومدم و قبلش میلان بودم بله با وکیل رفتم جذب پرستارخیلی خوبه فقط نمیدونم که شرایطی مثل گذروندن دوره ای شبیه کاراموزی هم المان داره یا نه راستش پروسش بستگی داره شما کی مدرک زبان  بگیرید بنظرم اگر بخش روادید فعال باشه مدارکتون اماده باشه و وکیل خوبیم داشته باشید حداقل ۴ ماه حداکثر ۹ ماه طول بکشه 

من ده سال پیش تحصیلی اومدم و قبلش میلان بودم بله با وکیل رفتم جذب پرستارخیلی خوبه فقط نمیدونم که شرا ...

خیلی لطف کردید 😍😘واقعا اطلاعاتتون عالی بود فقط ی سوال دیگه اینکه اگر خودم اقدام کنم چقدر طول میکشه؟

خیلی لطف کردید 😍😘واقعا اطلاعاتتون عالی بود فقط ی سوال دیگه اینکه اگر خودم اقدام کنم چقدر طول میکشه ...

خواهش میکنم عزیزدلم اگر بازم سوالی بود من درخدمتم 

ببینید راستش دقیق نمیشه گفت اگر خوش شانس باشید توی همون بازه زمانی میتونید ولی چون مطمئنا به یکسری مشکلات بر میخورید  بنظرم یک فرد اگاه به رشته و شغل افرهای شغلی رو ببینه بهتره انشالله که موفق باشید عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز