2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 17 پست
نه عزیزدلم باید حتما حتما مدرک‌ زبان آلمانی داشته باشید اونم توی سطوح بالا فکر کنم بدونید که دو جور ...

دانمارك هزينه اش خيلي بالاتر ميشه 

چون اجازه كار نميده ولي المان بعد از امتحان زبان تخصصي تو يكسري ايالت ها مثل كلن و هامبورگ اجازه كار ميده حتي قبل از امتحان دانش پزشكي ،،

حالا يه سوال ميشه بيشتر توضيح بديد اگر اطلاعات راجع به دانمارك داريد ؟ المان خوب اقتصاد قويتري داره مهاجر بيشتري داره ، از نظر برخورد هاي نژادپرستي چطور ؟ واقعا ما داريم كوركورانه تصميم ميگيريم براي مهاجرت برا اساس تخيلات خودم جسارت نباشه به كسي ،، 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانمارك هزينه اش خيلي بالاتر ميشه  چون اجازه كار نميده ولي المان بعد از امتحان زبان تخصصي تو ي ...

ببینید ایشون در مورد ویزای کاری سوال کردن و‌چون رشته ی خود من توی گروه پزشکی نیست اطلاعاتم حتما کامل نیست ولی اصولا بنظر من فکر کار پیدا کردن این مدلی قبل اون مورد که شما فرمودید  توی آلمان یکمی خیال پردازی هست یا کارهای سطحی پیش پا افتادست من الان در حال ؛حاضر از شرایط المان راضی نیستم به هیچکسم المان رو پیشنهاد نمیکنم مهم ترین دلایلشم اینکه ما مهاجرت کردیم که ارامش و رفاه بدست بیاریم نه اینکه با یکسری پناهنده و مهاجر های غیرقانونی عجیب و غریب سر و کله بزنیم وقتی من مهاجرم اقای ایکس مورد دار هم پناهنده و مهاجر هست برای افراد بومی به یک چشمیم دانمارک شرایط رفاهی و ارامش بیشتری داره نژاد پرست هم بستگی داره که گیر چه دسته ای از افراد بیفتید هم توی آلمان فراوانن و هم‌توی دانمارک در واقع باید به یک سری رفتار ها عادت کرد در صورتیکه من این اواخر به کانادا سفری داشتم اصلا اینجوری نبود بنظرم  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز