2777
2789
عنوان

َبی علاقگی به شغلم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 58 پست
من ریاضیم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم حسابدار موفقی بشم ؟ یه شرکتی حسابدار میخواد خودشون گفتن به ...

بستگی داره

اگه حسابدار معمولی بخوان چنتا نرم افزار مثل هلو بلد باشی حله مگه اینکه حرفه ای بخوان که باید دانششو بلد باشی و ریاضی هم مهمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که فهمیدم عنوانت چیه کلی بهت کمک کردم 😂🌹

تاپیک های دختر گرانبها رو حتما بخون 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
عزیزم نمیدونم منظور از ریاضیم خوب نیس چیه ولی اگه نرم افزارارو راحت یاد میگیری و سرعت عملت خوبه و در ...

آره عزیزم  تقریبا این کارو بلدم 🥺

ان شاءالله 

شما هم همیشه شاد و موفق باشید .

خیلی ممنون دوست خوبم 😍♥️♥️♥️

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/تجربیات-گرانقدر

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
آره عزیزم  تقریبا این کارو بلدم 🥺 ان شاءالله  شما هم همیشه شاد و موفق باشید . خیلی ممن ...

من در شرایط شما بودم شرایط فوق العاده بد تا اینکه بعد از دوهفته نگهبان محل کارم صبح بهمگفت چته چرا هر روز پریشانی گفتم کارم و دوست ندارم گفت خوب نیااا

دیدم راست میگه درصورتی که واقعا احتیاج داشتم به کار از فرداش نرفتم واقعا احساس سبکی و آرامش کردم

بعداز چند ماه کار مورد علاقه ام رو پیداکردم اونجا هم گل و بلبل نبود اما چون کارم و دوست داشتم تحمل میکردم

من در شرایط شما بودم شرایط فوق العاده بد تا اینکه بعد از دوهفته نگهبان محل کارم صبح بهمگفت چته چرا ه ...

من خیلی احتیاج دارم 😔

نمیدونم چی کار کنم واقعا 

خیلی ممنون ♥️♥️♥️

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
جدی!!!! شما حقوقت چقد بود عزیزم؟ الان شاغلی؟  کاش منم این شجاعتو داشتم و روح و روانمو آزاد م ...

من میفهممت چی میگی قشنگ 

همه به من میگفتن نکن حیفه و ... 

کارمند ثبت اسناد بودم حقوقم دو سال پیش دو تومن بود 

ولی هرروزی که صبح میشد من غم عالم میومد تو دلم و گاهی از استرس حالت تهوع میگرفتم 

حتی رئیسم زنگ زد به همسرم که بهش بگو برگرده و ....

از تحقیر و غرزدنای رئیس بی سوادمون که جرات نداشتی هیچی بهش بگی و فقط با پول به منصب رسیده بود تا سرو کله زدن با ارباب رجوع و و دردرسای خودش و سرکوب شدن اعتماد به نفسم در نهایت گفتم گور باباشون مگه چقدر جوون میمونم که عمرم ابنجور بگذره 

الان شاغل نیستم دوسدارم دستم تو جیب خودم باشه ولی نه به این قیمت

آره عزیزم ممنون میشم معرفی کنید

سرمایه گزاریه ارز دیجیتاله.هم سود پولت خیلی زیاد میشه همم میتونی علاوه بر پولت و سود پولت .درامد هفتگی داشته باشی اونم به صورت یورو که نه پایین میاد نه مثله تومان ارزشش کم میشه