2777
2789
عنوان

َبی علاقگی به شغلم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 58 پست
باور کنید حقوقش گوارا نیست بس توهین میشنوی بس که هر روز بحثه  بس که هر روز باید منت هزار نفرو ب ...

منم شرایط شمارو داشتم انگار هرروز میخواستم برم تو گور 

خییییلی بد بود و در نهایت استعفا دادم و نفس کشیدم 

ادم پیر میشه اونجور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما بنظر خانم حساس و زودرنجی هستی هرجا بری برای کار همین رفتارارو دارن الان بنظرم بهتره جای ...

من خودمم به شدت حساسم تو یه شرکت چند سال بودم تصمیم گرفتن همه اتاقارو دوربین و ضبط صدا بزارن من استعفا دادم یا مثلا ورود و خروجی حساس بودن در حد دقیقه اونجام احساس کردم بی احترامی بهم میشه در صورتیکه واقعا اینا قوانین اون شرکته 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
منم شرایط شمارو داشتم انگار هرروز میخواستم برم تو گور  خییییلی بد بود و در نهایت استعفا دادم و ...

جدی!!!!

شما حقوقت چقد بود عزیزم؟

الان شاغلی؟

کاش منم این شجاعتو داشتم و روح و روانمو آزاد میکردم و

من خودمم به شدت حساسم تو یه شرکت چند سال بودم تصمیم گرفتن همه اتاقارو دوربین و ضبط صدا بزارن من استع ...

اره الان شرایط کار برای همه جا به همین شکل هست

خانما روحیه حساسی دارن برای همین میگن تا جایی که امکانش هست کار نکنید چون واقعا روحیه ادمو زمخت میکنه بین مردا کار کردن و قوانین عجیب و غریبشون

ماهرخ هستم 
مدیر فروش شرکت

حقوقت به نسبت جايگاه شغليت پايين نيست ؟! 

چرا رزومه نميدي واس شركت هاي  ديگه؟! 

ما درخت نيستيم كه نتونيم حركت كنيم هيچ چيز هم مهم تر از روان ما نيست 

به خودت و توانايي هات مطمعن باش و رزومه بفرست 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
منشی؟حسابدار ؟مدیر مالی ؟مدیر فروش؟ بازاریاب ؟اخه هیچ کدوم اینا اگه کارتون بلد باشی استرس اور ن ...

کلرمو بلدم ولی باید جای من باشی بدونی چقد سخته 

بله

من ریاضیم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم حسابدار موفقی بشم ؟

یه شرکتی حسابدار میخواد خودشون گفتن بهتون آموزش میدیم بعدا همینجا کار کنید منم واقعا نیاز مالی دارم 

نمیدونم میتونم موفق بشم یا نه 😔

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
حقوقت به نسبت جايگاه شغليت پايين نيست ؟!  چرا رزومه نميدي واس شركت هاي  ديگه؟!  ما ...

چند جا فرستادم نشد یا حقوقشون پایین بود

فقط به خاطر حقوقش موندم همین وگرنه یک دقیقه هم اونجا نمی موندم 

من ریاضیم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم حسابدار موفقی بشم ؟ یه شرکتی حسابدار میخواد خودشون گفتن به ...

عزیزم نمیدونم منظور از ریاضیم خوب نیس چیه ولی اگه نرم افزارارو راحت یاد میگیری و سرعت عملت خوبه و در حد حساب کتاب کردن ساده رو بلد باشی خود شرکت گفته آموزش میده انشالله که موفق میشی 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
چند جا فرستادم نشد یا حقوقشون پایین بود فقط به خاطر حقوقش موندم همین وگرنه یک دقیقه هم اونجا نمی مو ...

زود نا اميد نشو عزيزم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي