دوستان من شغلمو دوست ندارم حقوقش خوبه در حد ماهی 4 تومن ولی اصلا علاقه ای بهش ندارم و انجامش برام همراه استرس و اضطراب از روز اول هم تز ناچاری رفتم البته شغلم دولتی نیست یعنی جای خصوصی کار میکنم شما بودین چیکار میکردین؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم شما بنظر خانم حساس و زودرنجی هستی هرجا بری برای کار همین رفتارارو دارن الان بنظرم بهتره جای ...
من خودمم به شدت حساسم تو یه شرکت چند سال بودم تصمیم گرفتن همه اتاقارو دوربین و ضبط صدا بزارن من استعفا دادم یا مثلا ورود و خروجی حساس بودن در حد دقیقه اونجام احساس کردم بی احترامی بهم میشه در صورتیکه واقعا اینا قوانین اون شرکته
من ریاضیم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم حسابدار موفقی بشم ؟ یه شرکتی حسابدار میخواد خودشون گفتن به ...
عزیزم نمیدونم منظور از ریاضیم خوب نیس چیه ولی اگه نرم افزارارو راحت یاد میگیری و سرعت عملت خوبه و در حد حساب کتاب کردن ساده رو بلد باشی خود شرکت گفته آموزش میده انشالله که موفق میشی