2777
2789
عنوان

گندكاري😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 76 پست
ای وااااای😂😂😂بیچاره دوستت🤣🤣

اره 😁😁تازه یه کم تپل بود کاغذ رو باسنش بدجور رخ نمایان میکرد ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی باحال بودیداا😂😂😂

بعدش یکبار از خونه ما به پسره زنگ میزدیم یکبار از خونه اونا بعد پول تلفن یه عالمه اومده بود هم واسه ما هم عموم اینا نمیدونستن کار من و دختر عموم بوده😆😅😂

یبار با دوستم سواراسنپ شدیم بعد گوشیم ز خورد یه مرده گف خانم شما بهم ز زده بودین؟منم گفتم من ز زدمم؟؟؟نه حتما اشتباه گرفتین گفت نه شمارتون افتاده من گفتم شما؟؟ بعد کشمش و این حرفا یهو دیدم مرده همون راننده اسنپه داره اونم با تلفن حرف میزنه😂😂😂😂😂ینی انقققد خندیدم حتی نمیتونستم به دوستم که حواسش نبود توضیح بدم چیشده😂😂الانم یادم افتاد کلی خندیدم😂😂😂😂

بعدش یکبار از خونه ما به پسره زنگ میزدیم یکبار از خونه اونا بعد پول تلفن یه عالمه اومده بود هم واسه ...

ای خدااا😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
پسرم پی پی کرد رو فرش مامانم  مامانم خونه نبود منم یواشکی شستم گوشه فرشو  به مامانمم چی ...

👏👏👏👏👏👏

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

من تو شناسامه دست بردم تاریخ تولدمو عوض کردم  گذاشتم ۶۴  یه بساطی شد بعدش از مدرسه یه  مدت معلق شدم😖😖😖😹😹😹😹

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  

من از انشا بدم میومد

از اول راهنمایی تا سوم راهنمایی معلم ادبیاتمون یک نفر بود منو دوستم میز اول بودیم معلم هم دفتر نمره رو میداد دست ما که نمره ها رو وارد کنیم

منم همش املا و انشا رو واسه خودم بیست رد میکردم

تازه درسای دیگه هم دستکاری میکردیم بعضی وقتا

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😂😂😂😂ینی اخر گند زدنیم ما حالا شوهرم مریض بود خواستم دکتر نوبت بگیریم دوباره به خودش زنگ زدم گفت ...

یا خدا مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   

بچه بودم با خواهرم مزاحم تلفنی میشدیم بعد یه شماره ز زدیم پیغامگیر داشت کسی هم جواب نمیداد ینی از اون به بعد کارمون شده بود به اون شماره هی ز بزنیم😂😂😂منم بچه بودم اسکول بودم ز میزدم صدامو کلفت میکردم میگفتم ببین فلانی موادا رو ما گذاشتیم اونجا و پولو بفرس و ...از اینجور حرفا مثلا خلافکارم اشتباهی ز زدم😂😂😂😂😂😂بعد تایم پیغامیگر وسطش تموم شد دوباره ز زدم بقیه ی حرفامو گفتم😂😂😂فک کنم صاحبخونه بعد شنیدن پیغام های من از خنده پاره شده باشه😂😂😂

یا خدا مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واییی خواهر بد جور ابروم رفت شوهرم ینی غش کرده بود از خنده اصلا متوجه نشدما خودشه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز