2777
2789
عنوان

گندكاري😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 76 پست

یا دفعه انقدر شلوغ کرده بودم معلم دینی مون منو دوستم و پرت کرد از کلاس بیرون بعد ما رفتیم پیام چسبوندیم تو کلاسا بعد معلممون  از ترس ریده بود و خودش 

یه صلوات مهمونم می کنید 

یه بارم نواسمون نبود معلم مرد اومده تو کلاس منو دوستم سینع هامونو به هم میمالیدیم یه دفع صداش بلند شد😂😂

یه بار دیگه هم داشتم به دوستم فحشای ناموسی میدادم😑

معلممون مرد بود شنیده بود گفتع بود فقط اسمشو بدید دوستمم خاس ادامه ندم گفت ساکت گفتم  ریدم دهنت بتوچه😐

بعد ازا ن دیگه فحش ندادم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و دختر عموم ۱۳ یا ۱۴ ساله بودیم دوتامون با یه پسر دوست شدیم 😆😅😂

خیلی باحال بودیداا😂😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
یه بارم نواسمون نبود معلم مرد اومده تو کلاس منو دوستم سینع هامونو به هم میمالیدیم یه دفع صداش بلند ش ...

😂😂😂😂

منم همین امسال یکی از معلمامون که مردم هست سرکلاسش بودیم دوستم سرش تو گوشیش بود داشت عکس لباس زیر میدید تو اینتسا یهو معلممون ب من گفت صبا جمع کن ابنو با خنده😂دوستم خودش نفهمیدم من دستمو گذاشتم رو گوشیش خود دوستمم مرد از خنده

دوستم از بوفی همیشه برام همه چی میاورد دزدی😂😂😂

اگه به دیقه در بدفه باز بود نصف خوراکی میاورد واسه من 

چیکار😂

یکی از همکلاسیام خیلی رو اعصاب بود ،یه بار سر کلاس عربی که دبیرمون هم مرد بود اینو صدا کرد برا درس ،دوتامون رویه میز مینشستیم ،بعد تا این بلند شد بره پای تخته من فوری رویه ورق کاغذ نوشتم من فروشیم 😬 بعدش برگه رو برگردوندم قسمت خالیشو چسب مایع ریختم  اینم بیچاره از همه جا بیخبر نشست رو این تیکه کاغذ ،چون ما نیمکت اول بودیم معلممون به من گفت رویا. برو از دفتر گچ بگیر ،من گفتم من پام خواب رفته بزارید فلانی بره ،بعد که دوستم بلند شد تیکه کاغذ به پشتش چسبیده بود ،معلممون که بنده خدا شده بود لبو ،بقیه هم‌کلاسی ها هم نیمکت گاز میزدن ،اینم رفت تو دفتر گچ بگیره مدیر خفتش کرد که این چیه پشتت چسپوندی این م می‌گفت نمیدونم ،مدیرمونم کاغذ به دست اومد تو کلاس که نوشته این فروشیه ⁦🤦🏻‍♀️⁩😁بچه ها همه سکوت کرده بودن هیچکی حرف نزد ،هنوز که هنوزه بهش نگفتم ⁦🤦🏻‍♀️⁩ببخشید طولانی شد 😁

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

اول دبیرستان بودم قرار بودبزنیم پشت یکی از بچه ها ما لباسمون سرمه ای بود اون روز ناظممون هم سرمه ای پوشیده بود

یکی از دوستام محکم اشتباهی زد پشت ناظم بعد فرار کرد

جالبه نفهمید ناظمه ما بهش گفتیم بعد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز