2789
عنوان

گندكاري😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 76 پست
😂😂منم یه بار رفتم تو لوازم تحریری گفتم بیخشید دفتر چارنون دارین؟🤣

😂😂😂😂ینی اخر گند زدنیم ما

حالا شوهرم مریض بود خواستم دکتر نوبت بگیریم دوباره به خودش زنگ زدم گفتم ببخشید یه نوبت میخوام مشخصاتو ازم گرفت بعد که قط کردم شمارشو دیدم متوجه شدم اشتباه به خودش زنگیدم من در تعجبم چطور از صداش نفهمیدم

خودش که غش کرده بود از خنده مریضی یادش رفته بودا ینی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تخم طاوسامون خاستیم بزاریم تو دستگاه بعد داداشم گفت حالا از کجا بفهمیم واسه کی جوجه شده متم ن گذاشتم ن برداشتم گفت بنویسید روش تخم علی تخم فلانی 😂😂😂

داداشم گفت خخب کافیه تو برو😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
وای خیلی بده😂ماهم پاککن زیاد مینداختیم

من زیاد ها 😬😬😬

برچسب ب مقنعه معلم 😃😃😃😃😃😃

تو لیوانش برا اب انگشت 😈😈😈

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
وای چه خنددار😂😂😂

بخدا 😂😂حالا عصبانی شدم تو چرا صداتو عوض کردی میگه بخدا من کاری نکردم😂😂😂

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

من یه بار سوم راهنمایی یه کاری انجام دادم تا حالا عذاب وجدان دارم ⁦🤦🏻‍♀️⁩😁

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
😂😂😂😂ینی اخر گند زدنیم ما حالا شوهرم مریض بود خواستم دکتر نوبت بگیریم دوباره به خودش زنگ زدم گفت ...

عالی بود 😂😂😂😂😂😂

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
من زیاد ها 😬😬😬 برچسب ب مقنعه معلم 😃😃😃😃😃😃 تو لیوانش برا اب انگشت 😈😈😈

یادش بخیر امسال سال اخرم بود دیگه!!خیلی خاطره ها از مدرسه دارم همیشه شرررر تربن بودم😂