2789
عنوان

گندكاري😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 76 پست

منم کاغذ پشت بچه ها زیاد چسبوندم 

پشت یکی چسبونده بودم من خرم به من نزدیک نشین 

ناظم دیده بود اومد تو راهرو پرسید کاره کیه بچه ها منو لو ندادن یه نفر دیگه رو گفتن 

ناظم اونو زد⁦☹️⁩

خیلی عذاب وجدان داشتم دو سال بعدش به دختره گفتم من بودم چیزی نگفت طفلک😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂ینی اخر گند زدنیم ما حالا شوهرم مریض بود خواستم دکتر نوبت بگیریم دوباره به خودش زنگ زدم گفت ...

ترکیدم ازخنده😂😂😂😂

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
ترکیدم ازخنده😂😂😂😂

واییی یادم میادا دلم میخواد محو شم بخدا😂😂😂😂

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
واییی خواهر بد جور ابروم رفت شوهرم ینی غش کرده بود از خنده اصلا متوجه نشدما خودشه

عالی بود بخدا 😍😍😍😍😍😍یعنی عاشقتم 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
عالی بود بخدا 😍😍😍😍😍😍یعنی عاشقتم 

امیدوارم برای هیشکی پیش نیاد😂😂😂

شما کوردین؟من عاشق دخترای کوردم واقعا خوشکل و خوش اخلاقن دوست دارم یه دوست کرد داشته باشم خودم شمالیم از نوع رشتی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

یبار سوار مینی بوس شدیم تو اصفهان پیاده شدیم پول ندادیم راننده نگامون می‌کرد گفتیم چشه... حرکت کرد رفت بعد دودیقه افتاد یادمون پول ندادیم🤭

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
امیدوارم برای هیشکی پیش نیاد😂😂😂 شما کوردین؟من عاشق دخترای کوردم واقعا خوشکل و خوش اخلاقن دوست دا ...

ممنون عزیزم بله کوردم کورد سنندج  خوشحالم از اشنایت نازارگیان شما شمالی هام عالی هستید 😍😍😍😍😍😍😍

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
ممنون عزیزم بله کوردم کورد سنندج  خوشحالم از اشنایت نازارگیان شما شمالی هام عالی هستید 😍😍😍😍 ...

ممنون بلامیسر❤❤❤🥰🥰🥰خوشحال شدم از اشناییت😍😍😍❤❤❤❤❤