2777
2789
عنوان

کمکم کنید

99 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان

من سی و سه سالم هست و نه سال هست ازدواج کردم 

خیلی زندکی‌رویایی نداریم اما خب بدم نیست زندگیمون فقط یکم‌ جر و بحث داریم مثل اکثر آدما

حالا من دیگه بچه میخوام و باهاش صحبت کردم و میگه من اصلا نمیخوام بچه البته تا الان هم واسه همین صبر کردیم البته من حرفش و میزنم اون ذوغ میکنه اما میگه نداریم راحتیم

به هر حال حالت‌قبول کرد که دیگه جلوگیری نکنیم اما هی هر روز میگه چرا حالا گیر‌دادی بچه میخوام الان کروناس وضعیت اقتصادی و اجتماع بده خودمون راحتیم الان و ... من نمیخوام

هی توی‌دلم و خالی میکنه 😔😔😔

من تصمیمم جدی هست اما امروز خیلی فکرم و بهم‌ریخت شما نظرتون چیه شما بودین چیکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از منی که کل بارداریم افتاد تو کرونا ، بشنوووو

به استرس هاش نمیارزه گلم

بعد کرونا اقدام کنی خیالت راحت تره

از طرفی هم هم سنت کم نبست ، هم معلوم نیست چند وقت بعد اقدام باردار شی 🤦‍♀️

توکل بخدا

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
بالاخره با زبون نرم مجابش میکردم نه دعوا چون اونم سهمی داره برین پیش مشاور. اول خودت برو از استاد ...

اسم‌ کوچک‌دکتر شجاعی رو میشه لطف کنی

من هم با آرامش باهاش صحبت کردم اصلا اجباری نبود کلا حتی واسه یه تفریح ساده واسه سفر واسه خونه هریدن واسه همه چیز همینطوره یه نه و نویی داره مشاور‌هم رفتم عزیزم ممنونم

بچه خرج داره ...آزادی میخواد ...من دوتا دارم از تو اپارتمان خسته شدن از بهمن تو قرنطینه بودن دیگه نتونستن نحمل کنن اوردمشون خونه مادرم محیط بازه گریه م میگیره که آخه اینا چه گناهی داشتن تو این دوران باید زندگی کنن.به بچه مظلومم فکر کن فقط به خودتون فکر نکنید

توکل به خدا کنین و بشینین فکر کنین و همه جوانبو بسنجین از لحاظ اینکه آمادگی روحی و جسمی بچه دار شدن دارین و شرایط اقتصادیتون چجوریه و با کرونا و شرایط بهداشتی تا چه حد رعایت میکنین بعد تصمیم بگیرین  ان شاءالله هرچی خیرتون  پیش بیا و خودتون هم از خدا بخواین  بعد نماز هاتون که همه حاجت روا بشن و مشکلاتشان حل بشه و هرچی به صلاحتون هست براتون رقم بزنه این که میگم اول در حق دیگران دعا کنین این کار باعث ضمانت دعا خودتون میشه یاعلی .🌹

از منی که کل بارداریم افتاد تو کرونا ، بشنوووو به استرس هاش نمیارزه گلم بعد کرونا اقدام کنی خیالت ...

بله دکتر گفت خیلی احتمالش کم هست که بدون درمان باردار بشم ممکنه حداقل شش ماه طول بکشه بعد اصلا معلوم نیست این اوضاع چقدر طول بکشه من خیلییی مراعات میکنم 

بله دکتر گفت خیلی احتمالش کم هست که بدون درمان باردار بشم ممکنه حداقل شش ماه طول بکشه بعد اصلا معلوم ...

توکل بخدا 

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد بچه نباشه تو خونه اون خونه مفت خدا نمیارزهاین فکر منه البته ولی شوهرم هنوز نتونسته هضم

ش کنه اون بچه دوست نداره

بچه خرج داره ...آزادی میخواد ...من دوتا دارم از تو اپارتمان خسته شدن از بهمن تو قرنطینه بودن دیگه نت ...

عزیزم فکر‌کردم اگه حتی همین ماه هم باردار بشم که احتمالش خیلی کمه خب بوه تا دوسال دیکه هم به اون صورت نیاز به بیرون رفتن و اینا نداره که نه ماه بارداری و بعدشم بوه نوزاد هست نمیخواد پارک بره که