2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 26 پست
توکل بخدا  انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد بچه نباشه تو خونه اون خونه مفت خدا نمیارزهاین فکر م ...

بچه نداری؟

شوهر من قشنگ ذوق میکنه اما کلا واسه همه چیز میخواد اول بندازه گردن من البته خیلی مسسولیت پذیر هست تا حدی که در توانش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر‌کردم اگه حتی همین ماه هم باردار بشم که احتمالش خیلی کمه خب بوه تا دوسال دیکه هم به اون صور ...

اینایی که گفتی همش روساپردازیهاته😂تو از اولش بتید بری آزمایشگاه بری سونوگرافی هر دواه چکاپ بشی بعد هر ماه بعد تشریف میبری بیمارستان واسه زایمان

بعد خدایی ناکرده اگه نی نی مشکلی داشته باشه مثل زردی یا چیز دیگه باید بمونی بیمارستان و بعدشم که نی نی میاد خونه باید ببری بهداشت چکاب و غربالگری و واکسن اوووووه 

بازم فکرات رو بکن .به نظرم او که تا حالا صبر کردی یکم دیگه صبر کن یا ...اقدامت رو بکن انشالله جواب بگیری

فعلا صبر میکردم  واقعا اوضاع خوب نیست دیروز دو بسته پوشک مای بی بی تازه از جایه ارزون پیدا کر ...

خب آخه الان واسه این مسائل مالی مشکلی ندارم اما به خدا اگه همون اول میاوردم خیلی بهتر بود هر چی صبر کنی‌بدتر میشه سن خودم هم میره بالا همین الان چون تنبلی تخمدان دارم و گاهی سه ماه پریود نمیشم دکتر گفت حالا خالا ها باید بدویی و کلی دارو‌داده اگه قرار به آوردن بچه باشه زودتر بهتره همسر من میگه کلا بیخیال راحت باشیم 

اینایی که گفتی همش روساپردازیهاته😂تو از اولش بتید بری آزمایشگاه بری سونوگرافی هر دواه چکاپ بشی بعد ...

درست میگی فقط چون دمتر گفت حالا حالا ها باردار نمیشی اما دو ماه بدون دارو شروع به اقدام کن بعدا دارو شروع کنیم گفتم اقدام کنم دیگه

درست میگی فقط چون دمتر گفت حالا حالا ها باردار نمیشی اما دو ماه بدون دارو شروع به اقدام کن بعدا دارو ...

برو به سلامتی انشالله که جواب میگیری منم بعد شش سال اقدام کردم تنبلی شدید تخمدان داشتم...اصلا نگران نباش شوهرت رو تقویت کن ...موقع نزدیکی زیر کمرت متکا بزار کمرت بیاد بالا تر.چهارده روز بعد از پریودیت اقدام کن هر سه رو یکبار نزدیکی کن برای بچه پسر دختر هرروز

انشالله که جواب میگیری

هنوز هم کنار نیومده شوهرت؟خداحفظشون کنه عزیزم

نه همش با پسربزرگه لج میکنه کلافه شدم از دستش ...

ولی من بچه هام رو دوست دارم تمام سعیمو میکنم با دلشون راه بیام

ولی همش بحث دارم که تو اینارو لوس میکنی دو روز دیگه حریف نمیشیم و هزار بهونه برای حرص دادن 

برو به سلامتی انشالله که جواب میگیری منم بعد شش سال اقدام کردم تنبلی شدید تخمدان داشتم...اصلا نگران ...

مرسی عزیز دلم هر چی خواست خدا هست خدا یه همه دنیا کمک کنه 

نه همش با پسربزرگه لج میکنه کلافه شدم از دستش ... ولی من بچه هام رو دوست دارم تمام سعیمو میکنم با د ...

محلش نده سکوت کن به نظرم من به شوهرم گفتم از هر ویزی مهمتر عشق و محبت هست برای بچه که هیچ هزینه و زحمتی برات نداره البته کنم نمیدونم بچه دار بشم چی میشه حالا