2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 16 پست

باباتو میخواد چیکار پولاشو میخواد مطمئن باش ببخشیدا حتمن دستمالیشم میکنه بابات هروز این میره مغازش که چی ،برو به عمویی کسی بگو حال باباتو جا بیاره اینموقع ها باید مامانت ببخشیدا خودشو بزنه به سلیطه ای صداشو بزار روسرش دختره رو بزنه یا داداش ندارید حال دختره رو جا بیاره یا دایی کسی من اگه جا مامانت بودم خشتک دختره رو سرش پرچم میکردم که گه بخوره بیاد وردل شوهرم بشینه سکوتم وچه کنم چه کنم درست نمیشه بنده خدا فردا صیغشم میکنه حالا بیایید کاسه چه کنم دست بگیرید تهدید کن دختره روشکایت میکنم صداتو بزار روسرت به بابات بگو بی آبرو آبرو واسمون نزاشتی مردم فلان چیزو میگن دخترت دم بخته نق دهن همه شدی انقدر بگید واگه گوش نداد پلیس بیارید سروقت دختره بگید جمعش کنید بی صاحبه افتاد مثه بختک توزندگی مادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان