2777
2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

منم خییلی میترسیدم در حدی که به دکترمم گفتم حتی😅ولی واقعا نه ترس داشت نه درد خاصی حینش درد داره ها ولی ابدا قابل مقایسه نیس با دندون درد بیشتر حس اذیت شدنه ،من اصلا بعدشم درد نداشتم فقط واسه یه دندونم یکمم تیر میکشید همین از 4تا دندونی که عصب کشی کردم  

ببین بگرد پیش دکتری برو که در کنار کار خوبش اخلاق داشته باشه خیلی موثره تو ریختن ترست باور کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحته من ی ماه پیش انجام دادم ولی من تو ی جلسع انجام دادم فک‌کن دهنم یساعت باز بود انگار شکنجه ساواک ...

وااای منم تویه جلسه 1.5 شاید دهنم واموند3تا دندونمو پر کرد بعد اونم پر کردنی چون دندونم خیلی داغون شده بود رسما باید فشارم وارد میکرد حاضر بودم 60بار عصب کشی کنم ولی اون فشارو تحمل نکنم😂بعدش تا دوهفته دهنمو نمیتونستم وا کنم 😂😂😂به زورغذا میخوردم ینی

ولی دفعه بعد که فقط یه دندون بود کاملا قابل تحمل بود شکنجه نشدم😅از همه بهتر اون ماده سفیداس اونا خیلی راحته😁

بنده خدا 😂😂😂😂تا اونجام میان فحششم میخورن🤣🤣🤣

میدونی من بار اول بود.خیلی درد داشتم بعد نمیدوستم عصب کشی دو مرحله .این دکتر واسه من ی مرحله انجام داد فک کن دهنم یساعت کامل باز بود یعنی گریهم در اومد منشی هم نمیذاشت شوهرم بیاد داخل.الان یادم میاد گریه میگیره بذار دوباره برم بهش گیر بدم😁

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
وااای منم تویه جلسه 1.5 شاید دهنم واموند3تا دندونمو پر کرد بعد اونم پر کردنی چون دندونم خیلی داغون ش ...

همون دهن باز موندن  از  عصب کشی سختره😀

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
میدونی من بار اول بود.خیلی درد داشتم بعد نمیدوستم عصب کشی دو مرحله .این دکتر واسه من ی مرحله انجام د ...

عههه😂😂😂😂عجبااا توام مث من دنبال بهونه ای واسه گیر دادن😂😂😂😑😑این منشیام کاسه داغ تر اش شدنا