2777
2789
عنوان

عصب کشی

348 بازدید | 38 پست

خانما من دندونم بغلش سوراخ شده خیلی وقته ولی فوبیای دندونپزشکی دارم شدیدا..حس میکنم به عصب رسیده 

خیلی درد داره عصب کشی؟؟ مت فقط دوبار دندون کشیدم. پر نکردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد پر کردنشم ینی دردی حس نمیکنی؟؟ اخه میگن تا یه ماه از درد نمیدونی چیکار کنی

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست من چند ماه پیش پر کردم فقط آمپولی ک برا سری میزنن ی ذره درد کرد ولی وقتی سر میشه چیزی نمیفهمی بعدشم مسکن میدن اصلا دردت نمیاد

بعد پر کردنشم ینی دردی حس نمیکنی؟؟ اخه میگن تا یه ماه از درد نمیدونی چیکار کنی

اووو من  ۴ تا دندونامو عصب کشی کردم خیلی راحت بود اصن بعدش یه دونه مسکنم نخوردم...کی گفته تا یک ماه درد داری؟؟؟؟:/دروغ محض گفته

🤍🐼🥥

من اولین بار و آخرین بار که رفتم دندونپزشکی دوم ابتدایی بودم  اینقدر ترسیدم جیغ کشیدم که بیهوش شدم کلی خانوادم ترسیدن

بعد از اون دیگه هیچ وقت تا الان حتی به عنوان همراه جرات نکردم برم ببینم‌ 😒

الان چند ماهه نمیتونم حتی خوب غذا بخورم دندونام  ذره ذره دارن خورد میشن میریزن و   دو طرف دهنم بحدی دندونم درد میکنه که فقط به مسکن وابستم 😒

اصلا نمیدونم چیکار کنم هیچجوره هم نمیتونم به ترسم غلبه کنم😖😖😖

من اولین بار و آخرین بار که رفتم دندونپزشکی دوم ابتدایی بودم  اینقدر ترسیدم جیغ کشیدم که بیهوش ...

منم کلاس سوم بودم یبار رفتم به قدری از خون میترسیدم و اون دستمالی ک گذاشت دهنم اوق زدم و حالم بد شد که دیگه نرفتم ولی دوسال پیش ی دندونم عقب شکسته بود مجبور شدم بکشم درد نداشت بیخودی میترسیدم ولی از عصب کشی و اینا انقدری بد گفتن باز فوبیا پیدا کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز