2777
2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد پر کردنشم ینی دردی حس نمیکنی؟؟ اخه میگن تا یه ماه از درد نمیدونی چیکار کنی

فک کنم هیچ کدوم مثل درد کشیدن نیست.من عصب کشی کردم زیاد درد نداشتم.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
بعد پر کردنشم ینی دردی حس نمیکنی؟؟ اخه میگن تا یه ماه از درد نمیدونی چیکار کنی

چرت میگن فقط بعد عصب کشی تا دو سه روز جاش درد میکنه گاها مثل دندون درد بعد دیگه تموم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
پس جای امیدواری هس 😐😐😐تا به امروز 5تا کشیدم دندون شیری یا عادی امیدوارم این راحتتر باشه نسبت

راحته من ی ماه پیش انجام دادم ولی من تو ی جلسع انجام دادم فک‌کن دهنم یساعت باز بود انگار شکنجه ساواکی شدم.سعی کن دو جلسه انجام بدی.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
راحته من ی ماه پیش انجام دادم ولی من تو ی جلسع انجام دادم فک‌کن دهنم یساعت باز بود انگار شکنجه ساواک ...

از همینم میترسم اخه من زود زود حالم بد میشه نمیدونم چهطوری میخاد دهنم باز بمونه..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

جدی😢😢عصب کشی کردی یا پر کردی فقط؟؟ آمپولش انقد ترسناکه ینی؟؟ 😑😑

عصب کشی

قبلش می ترسیدم قبلش گریه می کردم

ولی اون لحظه که آمپول زد دیدم انقدر ترس نداره که

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.
از همینم میترسم اخه من زود زود حالم بد میشه نمیدونم چهطوری میخاد دهنم باز بمونه..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اون خودش دیه ی چیزی میداره این ور اون دهن باز میمونه خودش

عصب کشی قبلش می ترسیدم قبلش گریه می کردم ولی اون لحظه که آمپول زد دیدم انقدر ترس نداره که

اره من خیلی ترسوم ولی امپولش اصلا درد نداشت.ولی شوهرم فحش کش کردم گفتم نیومدی نجاتم بدی😀😀