2777
2789
عنوان

بنظرتون ثبتنام کنم حقوقش خوبه

3847 بازدید | 22 پست

اداره ثبت اسناد و املاک شهرستانمون کارمند میخواد بنظرتون شغل خوبیه درامدش خوبه یا نه؟

اگه حقوق کم و طبق قانون کار میدن که بیخیال بشم؟

از طرفی هم میگم کارمندی حقوقش بخور و نمیره سی سال کار میکنی عمر و جونیت میگذره 

از یه طرف هم میگم باید دست به شغل ازاد یا کار تولیدی بزنم تو چند سال میشه اندازه ۳۰ سال درامد کسب کرد؟    

من که کارمندم و خیلی راضیم

تو که‌میگی‌کارمندی‌بخور نمیریه

میتونی بری شغل ازاد ماهی ۲۰ ۳۰ تومن در بیاری؟

اگه تواناییشو داری برو

والا ما زن و شوهر ماهی ۱۰ ۱۲ تومن در میاریم بسمونه

بخور نمیری هم حس نکردیم

هرچند که پولدار نیستسم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کارمندم و خیلی راضیم تو که‌میگی‌کارمندی‌بخور نمیریه میتونی بری شغل ازاد ماهی ۲۰ ۳۰ تومن در ب ...

عزيزم خوش به حالت كه شاغلي من شوهرم معتاد و بيكاره اگه منم شاغل بودم چقدر خوب بود 

فکر کردی همین ک ثبتنام کنی، رفتی سر کار؟!!! 

ی نفر نیرو میخواد چند صد هزار نفر مثل تو ثبتنام میکنن، خیلیام مثل چی میشینن میخونن و جون میکنن تا قبول شن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
من که کارمندم و خیلی راضیم تو که‌میگی‌کارمندی‌بخور نمیریه میتونی بری شغل ازاد ماهی ۲۰ ۳۰ تومن در ب ...

بستگی داره کارمند کجا کدوم اداره یا سازمان یا شرکت باشی عزیزم 

متاسفانه طبق قانون کار اکثر ادارات برای کارمندان جدید  حقوق کم میدن 

واقعیتش بلند پروازم خیلی فکر و ایده دارم که میخوام عملی بشه 

بستگی داره کارمند کجا کدوم اداره یا سازمان یا شرکت باشی عزیزم  متاسفانه طبق قانون کار اکثر ...

اره بیشرفا دیگه اسدخدام نمیکنن حقوق کم میدن ولی چاره چیه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
فکر کردی همین ک ثبتنام کنی، رفتی سر کار؟!!!  ی نفر نیرو میخواد چند صد هزار نفر مثل تو ثبتنام م ...

اره ولی باید با تحقیق از لحظه استارت و شروع جلو بری و آخرش رو ببینی آینده رو ببینی

این شغل آزادی ک ماهی این همه پول میده چیه??

والا ما مغازه داریم کرونا گند زده به کاسبیا

الان همه ی بازارا کساده بیشترشون

حداقل خوبی کارمندی اینه شغل ثابت داره هر چند کم

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
هه شما ثبت نام کن قبول بشو بعد بیا لا اله الا لله. بعضیها فکرمیکنن استخدامی دادن به همین راحتی هاست

من میگم اینده نگر باید باشیم بدونیم اینده شغلی که انتخاب میکنیم چجوریه 

اصلا گیرم با هزار بدبختی و زحمت و تلاشقبول هم شی ولی حقوق کم بدن چه فایده داره 

بعضی وقتا میبینی یه شرکت یا اداره مثل شرکت نفت یا....

اینقدر حقوقاش خوبه مطمعنی و میری جلو 

اما یه جایی میری با هزار زحمت قبول میشی بعد میبینی ای دل غافل اینجا حقوق کم میدن   و پشیمون میشی 

من میگم اینده نگر باید باشیم بدونیم اینده شغلی که انتخاب میکنیم چجوریه  اصلا گیرم با هزار بدبخ ...

شما نگران نباش کو الان شغل مخصوصا شغل ثابت مطمئن باش پولش خوبه. بعدشم مطمئنم شهرتون نهایت یک نفر یا دونفر میخواد که اونم میره برای سهمیه دارها به شما نمیرسه

این شغل آزادی ک ماهی این همه پول میده چیه?? والا ما مغازه داریم کرونا گند زده به کاسبیا الان همه ی ...

صادرات محصولات کشاورزی ،ساخت و ساز و فروش ،پرورش ابزیان و پرورش .... و ....