2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب واقعا بهم زور داشت. بشینم که بزنه.

نه این روشیه ک اون پیش گرفته...و چون شما هم باهاش ادامه میدی اون دیگه اینطوری براش جا افتاده ک شما رو بزنه...ولی اگه توجهی ب حرفاش نکنی اونم آهسته آهسته راهشو عوض میکنه...مرد وقتی دست بلند میکنه در واقع داره ضعفش رونشون میده...نه قدرتش رو...وگرنه اگه جرات داره بره با یکی دو برابر هیکل خودش در بیوفته...زور گفتن ب زن ک هنر نیست...پس ببین چقد ضعیفه ک زنش رو میزنه...شما هم وقتی میبینی طوفان داره شروع میشه خودت روکنار بکش...بعد چند وقت جواب میگیری...بنظرت درسته ک آدم بره تو مسیر طوفان؟؟یا بهتره بره جای امن تا خطر برطرف شه؟؟

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...

سلام

برا مشاوره و راهنمایی گرفتن در امور زناشویی ،اخلاقی ،تربیتی و طبی

با این شماره تماس بگیرین

9099070261  فقط با تلفن ثابت.

برا آیت الله الهی هست

از شاگردان آیه الله بهجت هستن

همون که تو رادیو معارف برنامه داره

خلاصه و مفید مشکلتون برو بگین ،حتما ی چیزی هم دم دستتون باشه شماره و کد رمز سوالتون رو یادداشت کنین.

بعلت زیادی تماسها ،بعد چهارپنج روز زنگ میزنی کد و رمز رو وارد میکنی وجواب و راهنمایی رو میشنوی🍓

ان شاءالله براتون مفید باشه و برامنم دعاکنین

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

طفلی خواهرم خیلی معصومه، ذوق دیدن من رو داره. یکمم بی نظمه و بی خیاله. خوب واقعیتش شوهرم خیلی قاطی م ...

خوب عزیزم با خواهرت درمیون بذار وضعیتت رو.منم مثل شما بودم ولی بعدش سعی کردم تظاهر کنم ک اره حرفتو قبول دارم ب مرور بهتر شد

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..