2777
2789
عنوان

زن دوم کمک کنید کسایی که تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحثی ندارم .. سرچ کن متوجه میشی .. همین .. بای

نه عزیزم منم با شما بحث نمیکنم میگم مثل هزاران قانون که مردم دور زدنشو یاد گرفتن این ازدواج مجدد بدون رضایت رو هم یاد گرفتن بعد که دختر دایی من فهمید بهش گفتن میتونی ازش شکایت کنی شوهرش گفت اگه شکایت کردی طلاقت میدم این مجبور شد هیچی نگه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
نمیخوام بگم کاش بابات یا شوهرت اینکاررو کنه تا بفهمی چی میگم چون بدترین نفرینی که میشه به یه آدم کرد ...

من دارم نظر خودمو میگم شمام نظر خودتون چرا باید نفرین کنید!! مشکل از اون پدره وکرنه من خیلیا دیدم زن دوم گرفتن هیچ فرقی بین بچه هاشون نمیزارن .دلیل نمیشه همه مردای ک زن دوم گرفتن بین بچه هاشون فرق بزارن اون پدر مشکل داره

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
زنی ک ن تحصیلات داره ن پشت و پناه جوونیشم از دست رفته بره طلاق بگیره بشینه از تنهایی دق کنه .شما فقط ...

من منظورم خواهر اسی بود چون ب گفته خودش وکیله و مهریه و نفقه وهمه چی بهش تعلق میگیره میتونه بهترین زندگیو برای خودش بسازه مردی ک خیانت کنه مرد نیس ک باهاش زندگی کرد.بعدا هم میتونه بچه هاش رو ببره مطمئنا اون زنیکه نگهشون نمیداره

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*
نه عزیزم منم با شما بحث نمیکنم میگم مثل هزاران قانون که مردم دور زدنشو یاد گرفتن این ازدواج مجدد بدو ...

دخترخاله منم همین مشکلو داشت .. گفتن دومی ثبت محضری نمیشه !! مگه با نامه دادگاه و رضایت زن اول .. وگرنه نمیشه .. 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

خداروشکر تو خانواده ما ن مرد زندار قبول میکنن ن مردامون زن میگیرن دخترداییم ۱۵ساله ازدواج کرده بچه اش نمیشه ولی هرکی گفته شوهرش زن بگیره مادرشوهرش گفته اگ پسرم زن بگیره شیرموحلالش نمیکنه باباشم گفته دیه اسم منو نیاره

خدایا بابات چه ظالم خدا سرنوشت شما رو خوب کنه انشالله

خواهر این فقط یه چیز کوچیکه که گفتم .ان شاءالله سرنوشتمون خوب باشه.اون که جواب کاراشو میبینه چه این دنیاچه اون دنیا من که هیچوقیت نمیبخشمش 

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
ما چون میدونیم میتونه از پس زندگی بر بیاد دو دلیم

ینی خانومه بچه هاشو بزرگ میکنه؟.اگ خواهرت میتونه کنار بیاد این تصمیم خودشه و زندگی خودش هرکسی ی نظری داره و دیدشون فرق میکنه واینک خداروشکر این مشکل برای ما پیش نیومده ک بتونیم درکش کنیم ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد شر دور بشه

خواهر این فقط یه چیز کوچیکه که گفتم .ان شاءالله سرنوشتمون خوب باشه.اون که جواب کاراشو میبینه چه این ...

من یکی میشناسم همین کارا کرد الان افتاده گوشه خانه بچه ها زن اول به جای رسیدن نگاه مرده نمیکنن