خواهرم ۲ تابچه داره ۱۲ سال زندگی میکنن شوهرش تازه پولدار شده رفته ویکی گرفته یک ماه که عقد کردن قبل دوست بودن ۳ ماه .خواهرم اینقدر بهش اعتماد داشت که بهش شک نکرد وحرف بقیه برا مشکوک بودن قبول نمیکرد الان که چند هفته فهمیده شوهرش اول میگفت طلاق تورو دوست ندارم عاشق این زن هستم بعد ما به خانوادش گفتیم اونا صحبت کردن همین حرف تکرار کرد تا اینکه چند روز قبل رفتیم در خانه دختر باباش صحبت کردیم
نه عزیزم منم با شما بحث نمیکنم میگم مثل هزاران قانون که مردم دور زدنشو یاد گرفتن این ازدواج مجدد بدون رضایت رو هم یاد گرفتن بعد که دختر دایی من فهمید بهش گفتن میتونی ازش شکایت کنی شوهرش گفت اگه شکایت کردی طلاقت میدم این مجبور شد هیچی نگه
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
نمیخوام بگم کاش بابات یا شوهرت اینکاررو کنه تا بفهمی چی میگم چون بدترین نفرینی که میشه به یه آدم کرد ...
من دارم نظر خودمو میگم شمام نظر خودتون چرا باید نفرین کنید!! مشکل از اون پدره وکرنه من خیلیا دیدم زن دوم گرفتن هیچ فرقی بین بچه هاشون نمیزارن .دلیل نمیشه همه مردای ک زن دوم گرفتن بین بچه هاشون فرق بزارن اون پدر مشکل داره
یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
زنی ک ن تحصیلات داره ن پشت و پناه جوونیشم از دست رفته بره طلاق بگیره بشینه از تنهایی دق کنه .شما فقط ...
من منظورم خواهر اسی بود چون ب گفته خودش وکیله و مهریه و نفقه وهمه چی بهش تعلق میگیره میتونه بهترین زندگیو برای خودش بسازه مردی ک خیانت کنه مرد نیس ک باهاش زندگی کرد.بعدا هم میتونه بچه هاش رو ببره مطمئنا اون زنیکه نگهشون نمیداره
خداروشکر تو خانواده ما ن مرد زندار قبول میکنن ن مردامون زن میگیرن دخترداییم ۱۵ساله ازدواج کرده بچه اش نمیشه ولی هرکی گفته شوهرش زن بگیره مادرشوهرش گفته اگ پسرم زن بگیره شیرموحلالش نمیکنه باباشم گفته دیه اسم منو نیاره
ینی خانومه بچه هاشو بزرگ میکنه؟.اگ خواهرت میتونه کنار بیاد این تصمیم خودشه و زندگی خودش هرکسی ی نظری داره و دیدشون فرق میکنه واینک خداروشکر این مشکل برای ما پیش نیومده ک بتونیم درکش کنیم ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد شر دور بشه