2777
2789
عنوان

زن دوم کمک کنید کسایی که تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 142 پست
نگرانی فقط بچه ها برا همین نمیدونیم چه کنیم

عزیزم اون مرد دیگه از دست رفته خداروشکر خواهرت هم وکیله هم خودش درامد داره به نظرم خواهرت نباید جا بزنه و همه چیزو و تقدیم اون زنیکه کنه نه ب خاطر اینکه شوهرشو دوباره ب دست بیاره نههههه فقط تا میتونه دوتاشونو عذاب بده  تا اونا خسته بشن

بعدشم دیگه تصمیم با خودشه که بمونه یا نه.حالا که مرتیکه صیغه کرده خواهرنم بشینه خونش بگه من سرجام هستم قشنگگگگگگ لج شوهرشو دربیاره بهش بگه مهریه و اجرت امثل منو بده تا میتونه هم به خورش برسه وهم ب بچه هاش که شوهره فکر نکنه خواهرت بدون اون میمیره!!!کون مرتیکه رو بسوزونین😉انقدرهم دستپاچه نباشین این چیزا پررررررررررررره تو جامعه

اصلا یک روز هم بچه هاشو دست اون اشغالا نسپاره من واقعا اینا که میگن بچه هارو بندازه سر اونا خودش بره پی عشق و حال نمیفهمم😑😑😑ادم بچه اشو نمیسپاره به یه زن خرابه لجن

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
نگرانی فقط بچه ها برا همین نمیدونیم چه کنیم

اصلا بچه هارو ندین به اونا خیلی گناه دارن اینجور زنا خیلی شیطانی هستن بلایی سر بچه ها میاره نامادری میشناسم بچه رو از بالکن طبقه ۴ هل داده پایین.

خواهرت سفت بشینه تو خونش مرتیکه رو هم راه نده خونه مهریه شو بزاره اجرا ازش شکایت کنه حیثیت زنه روهم ببره اصلا محل سگگگگگگگ ب شوهرش نزاره بهش لگه لیاقتت جند ه خیابونیه گمشو پیش همون

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون مرد دیگه از دست رفته خداروشکر خواهرت هم وکیله هم خودش درامد داره به نظرم خواهرت نباید جا ب ...

واقعا همین اگه طاقت بیاره بهترین راه تا الان که مردک اعتراف کرده اشتباه بعد نمیدونم ولی.

واقعا همین اگه طاقت بیاره بهترین راه تا الان که مردک اعتراف کرده اشتباه بعد نمیدونم ولی.

چرا طاقت نمیاره خودش که وکیله جامعه پر شده از این چیزا من زنی رو ندیدم تجربه خیانت نداشته باشه ذات مردا کثیفه نود و نه درصد زنا باسیلی صورت سرخ میکنن

من خودم خیانت دیدم 

خواهرت تا میتونه مال جمع کنه واسه خودش گور بابای شوهرش

براش دعا کنین خدابهش صبر بده

باید طاقت بیاره خیلی سخته میدونم قلبش الان تو اتیشه

چرا طاقت نمیاره خودش که وکیله جامعه پر شده از این چیزا من زنی رو ندیدم تجربه خیانت نداشته باشه ذات م ...

عاشق شوهرش بود جان از دهنش نمیفتاد اونقدر بهش محبت کرد که این ش