2777
2789

سلام خوبین.خانوما دلم خیلی پره شوهرم شیش ماهه بیکار خسته شدم .نه ماهه اومدم شهر مامانم اینا همه جوره کمکمون کردن ولی شوهرم هنوز طلبکاره.اعصاب نزاشته برام شباتا چهار بیدار روزا تا پنج بعد از ظهر خواب دارم دیوونه میشم از دستش

دلتون بی غم🌹

روز اول که کمک قبول کردی باید این روزا میدیدین،،،مگه بیکار به خودش سختی بده؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه خیلی سخته.بنظرم دیگه کمک مادرتو قبول نکن بزار یکم‌بفهمه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

وا

خب ازش خواسته هاتو زیاد کن

اینو میخام اونو بخر

صبح زود بیدارش کن بگو برودنبال کار

برو قهر خونه مامانت

چه وضعشه اخه

ی کارگری ساده نمیتونست بره

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

شوهرمنم چندوقته بیکاره،الان بخودش اومده میره مسافرکشی،میگه عجب اشتباهی میکردم این چندوقته نمیرفتم،بلاخره همین خرج روزانه مون درمیاد

لطفالایک نکنید،ممنون
روز اول که کمک قبول کردی باید این روزا میدیدین،،،مگه بیکار به خودش سختی بده؟؟

تو خرجی خونه که کمک نمیکنن .ولی از این که نمیره سرکار اعصاب خورده همش خونس .بعدم والا منم دلم نمیخواد بابام کمکمون کنه ولی مگه به من میگه خودش با دومادش حرف میزنه منم چیزی بگم شوهرم شاکی میشه

دلتون بی غم🌹
کلا داماد جماعت بهش خوبی کنی پرتوقع و پرو میشه

به خدا باز ممنون باشه یه چیزی ولی برعکس طلبکارم هست تازه اگه بحثش پیش بیاد میگه منت میزارین نمیخواست کمک کنین 

دلتون بی غم🌹
به خدا باز ممنون باشه یه چیزی ولی برعکس طلبکارم هست تازه اگه بحثش پیش بیاد میگه منت میزارین نمیخواست ...

اره می دونم چی میگی کلا مردها باید بهسون خوبی نکنی احمقن اخه

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
چرا بیکار شد؟ تخصص یا مهارتی داره که دوباره شروع به کار کنه؟ 

شهرخودشون که بودیم بجای باغای بابابزرگش بود اومدیم که یه کاری راه بندازه بدتر شد.اونجا درامدش خیلی کم بود

دلتون بی غم🌹
خدا کمکت کنه خیلی سخته.بنظرم دیگه کمک مادرتو قبول نکن بزار یکم‌بفهمه

انقد که میگه بابات اینا اینو گفتن اونو گفتن گفتم دیگه نمیریم خونشون.ولی من بچه ی بزرگ خونمونم مامانم اینا هم دلشون به ما نوشون خوشه باز اونا ناراحت شدن که چرا نرفتم

دلتون بی غم🌹