baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 عنوان غذای کمکی 72 بازدید | 14 پست سلام پسرم ۴ ماهشه سه روزه ۴ ماهشو تموم کرده میتونم غذای کمکی بدم از چی شروع کنم پوره سیب میتونم بدم؟ 1399/06/21 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_bubble عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 6373 اوووف تف تفی میخورن ای جونممم😍😍😍😘 حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌 بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
فاریاسلطان عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8674 من دخترم رفته تو ماه ۷ هنوز فرنی نمیتونه بخوره بعد میخایی ب بچه ۴ ماه پوره بدی از دل درد خدای نکرده میمیره جواب ابلهان خاموشیست
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15230 پوره سیب زمینی که الان نه. بزار ۵ماهش پر بشه بافرنی رقیق شروع کن
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 از فرنی شروع کن.بعدشم ۴ ماه تمام نه ۶ ماه تمام شروع غذای کمکیه یعنی از آغاز ماه هفتم بچه شما آغاز ماه پنجمهمیوه ار ۸ ماهگی هستش.کارت واکسنش رو بزار جلوت طبق اون برو جلو.به دکتر بازی دیگرانم توجه نکن.
baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 از فرنی شروع کن.بعدشم ۴ ماه تمام نه ۶ ماه تمام شروع غذای کمکیه یعنی از آغاز ماه هفتم بچه شما آغاز ما ... باشه عزیزم مرسیطرز فرنی و میگی من شیر دارم اما میدوشم زیاد نمیاد شیر خشکم نمیخوام بدم
baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 من دخترم رفته تو ماه ۷ هنوز فرنی نمیتونه بخوره بعد میخایی ب بچه ۴ ماه پوره بدی از دل درد خدای نکرده ... اخه میگن از الان ندی بچه بعدا نمیخوره و کم اشتها میشه
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 باشه عزیزم مرسی طرز فرنی و میگی من شیر دارم اما میدوشم زیاد نمیاد شیر خشکم نمیخوام بدم عزیزم اگه شیرت زیاد نیست.وزن دهی بچت چطوره خوبه؟ گوشنه نمیمونه؟شیرخشکم کمکی بده چه ایرادی داره .من دوقلوهام از اول شیر خشک خوردن .طرز تهیه فرنی هم از اینترنت بگیر.روش های مختلفی داره.من با شیرخشک درست میکنم
فاریاسلطان عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8674 اخه میگن از الان ندی بچه بعدا نمیخوره و کم اشتها میشه از دکترا ک بالاتر نیستیم میخای بدی بده اما سیب سنگینه دل درد میگیره من پسرمو ۵ ماهگی دادم اما دخترم نمیتونه بخوره بالا میاره جواب ابلهان خاموشیست
baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 عزیزم اگه شیرت زیاد نیست.وزن دهی بچت چطوره خوبه؟ گوشنه نمیمونه؟ شیرخشکم کمکی بده چه ایرادی داره .من ... پسرم وزنش خوبه رفلاکس دارهشیر خشک دلم نمیاد بدم بهش دکتر گفته بخاطر رفلاکسش بده اما نمیدم
baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 از دکترا ک بالاتر نیستیم میخای بدی بده اما سیب سنگینه دل درد میگیره من پسرمو ۵ ماهگی دادم اما دخترم ... اهان باشه عزیزم
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 پسرم وزنش خوبه رفلاکس داره شیر خشک دلم نمیاد بدم بهش دکتر گفته بخاطر رفلاکسش بده اما نمیدم چی بگم بعضیا طوری با شیرخشک برخورد میکنن انگار شیرخشک زهرماره
baransm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 509 چی بگم بعضیا طوری با شیرخشک برخورد میکنن انگار شیرخشک زهرماره میترسم یبوست بگیره بخاطر اون چون خودمم شیرم کافیه که وزنش میاد جلوبخاطر رفلاکسش میخواستم کمکی شروع کنم فردا ببرم پیش دکترش مرسی
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 میترسم یبوست بگیره بخاطر اون چون خودمم شیرم کافیه که وزنش میاد جلو بخاطر رفلاکسش میخواستم کمکی شروع ... آره از دکترش بپرسی بهتره.بعدشم بچه های ریفلاکس دار اره باید غدای کمکیشون زودتر شروع شه.موفق باشین