2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از فرنی شروع کن.بعدشم ۴ ماه تمام نه ۶ ماه تمام شروع غذای کمکیه یعنی از آغاز ماه هفتم بچه شما آغاز ماه پنجمه

میوه ار ۸ ماهگی هستش.

کارت واکسنش رو بزار جلوت طبق اون برو جلو.

به دکتر بازی دیگرانم توجه نکن.

از فرنی شروع کن.بعدشم ۴ ماه تمام نه ۶ ماه تمام شروع غذای کمکیه یعنی از آغاز ماه هفتم بچه شما آغاز ما ...

باشه عزیزم مرسی

طرز فرنی و میگی من شیر دارم اما میدوشم زیاد نمیاد شیر خشکم نمیخوام بدم

من دخترم رفته تو ماه ۷ هنوز فرنی نمیتونه بخوره بعد میخایی ب بچه ۴ ماه پوره بدی از دل درد خدای نکرده ...

اخه میگن از الان ندی بچه بعدا نمیخوره و کم اشتها میشه

باشه عزیزم مرسی طرز فرنی و میگی من شیر دارم اما میدوشم زیاد نمیاد شیر خشکم نمیخوام بدم

عزیزم اگه شیرت زیاد نیست.وزن دهی بچت چطوره خوبه؟ گوشنه نمیمونه؟

شیرخشکم کمکی بده چه ایرادی داره .من دوقلوهام از اول شیر خشک خوردن .

طرز تهیه فرنی هم از اینترنت بگیر.روش های مختلفی داره.

من با شیرخشک درست میکنم

اخه میگن از الان ندی بچه بعدا نمیخوره و کم اشتها میشه

از دکترا ک بالاتر نیستیم میخای بدی بده اما سیب سنگینه دل درد میگیره من پسرمو ۵ ماهگی دادم اما دخترم نمیتونه بخوره بالا میاره

جواب ابلهان خاموشیست  
عزیزم اگه شیرت زیاد نیست.وزن دهی بچت چطوره خوبه؟ گوشنه نمیمونه؟ شیرخشکم کمکی بده چه ایرادی داره .من ...

پسرم وزنش خوبه رفلاکس داره

شیر خشک دلم نمیاد بدم بهش دکتر گفته بخاطر رفلاکسش بده اما نمیدم

چی بگم بعضیا طوری با شیرخشک برخورد میکنن انگار شیرخشک زهرماره    

میترسم یبوست بگیره بخاطر اون چون خودمم شیرم کافیه که وزنش میاد جلو

بخاطر رفلاکسش میخواستم کمکی شروع کنم فردا ببرم پیش دکترش مرسی

میترسم یبوست بگیره بخاطر اون چون خودمم شیرم کافیه که وزنش میاد جلو بخاطر رفلاکسش میخواستم کمکی شروع ...

آره از دکترش بپرسی بهتره.

بعدشم بچه های ریفلاکس دار اره باید غدای کمکیشون زودتر شروع شه.

موفق باشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز